6Pcs Papuošalų Dėžutė Išskirtinį Valentino Dovanų Popierius, Kaspinas, Lankas, Papuošalai, Dovanų Dėžutėje Moterų Jewellry Parduotuvėje Pakuotę Dovanų Dėžutė Dėžutės

6Pcs Papuošalų Dėžutė Išskirtinį Valentino Dovanų Popierius, Kaspinas, Lankas, Papuošalai, Dovanų Dėžutėje Moterų Jewellry Parduotuvėje Pakuotę Dovanų Dėžutė Dėžutės

p84090

Nauja

Yra sandėlyje

€0.64 €0.44
Vnt.

Žymos: lauke tortas, opalas papuošalai, papuošalai packag, v šokolado dėžutė, homefun, didmeninė juvelyrika langelį juostelėje, rodyti papuošalai, indijos juvelyrikos, 35mm į, dc žemyn žingsnis.

6Pcs Papuošalų Dėžutė Išskirtinį Valentino Dovanų Popierius, Kaspinas, Lankas Papuošalai Moterims, Dovanų Dėžutėje

Aprašymas:

Su elegantiška išvaizda ir dėmesingas juostelės bowknot ant dangtelio, tai dovanų dėžutėje yra pefect už gimtadienio, Kalėdiniai, vestuvių diena, Valentino Diena, Motinos diena.

Dovanų dėžutėje yra puikus saugojimo dėžutė už savo išskirtinį dekoracijas, kuris gali būti naudojamas saugoti auskarai, karoliai, žiedai, sagės ir kiti smulkūs priedai.

Pagaminti iš popieriaus, medžiagos, juvelyrikos dėžutės yra patvarus, lengvas ir eco-friendly.

Ilgis ši papuošalų dėžutė yra 8cm, plotis 5cm.

Prabangus papuošalų dėžutės yra geriausia dovana šeimai ir draugams, kurie tinka auskarai, žiedai, karoliai, apyrankės, kosmetikos ir pan.

Prekės Pavadinimas: Papuošalų Dėžutės

Medžiaga:Popierius

Stilius: Modernus

Lytis: Moteris

Dydis:5cmx8cmx2cm/1.97inx3.15inx0.79in

Pastabos:

Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Komplektą Sudaro:

6 X Papuošalų Dėžutės

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai