WBBOOMING Virtuvės Metalo Ir Plastiko Apple Skustukas Virtuvės Padėti "Apple" Slicer Cutter, Kriaušių Vaisių Daliklis Priemonė, Komfortą Rankena Įrankis

WBBOOMING Virtuvės Metalo Ir Plastiko Apple Skustukas Virtuvės Padėti "Apple" Slicer Cutter, Kriaušių Vaisių Daliklis Priemonė, Komfortą Rankena Įrankis

p84277

Nauja

Yra sandėlyje

€2.58 €2.07
Vnt.

Žymos: nuotraukos apple corer, krabų skustukas, virtuvės organų, pramonės apple corer, virtuvės storag, "apple" cutter, utensilio cozinha, smulkintuvas plastikinės dėžės, potes cozinha, virtuvės įrankis.

Aprašymas

Aprašymas: Virtuvės "Apple" Skustukas Specifikacija: Sveikas,ekologiškas,SGS Medžiaga: Plastikas + Metalas Dydis: 16.5x14cm Naudojimas: Pjovimo Apple ir Lengva priimti & Clean Pakuotė: Vienas Gabalas Pastaba: Dėl apšvietimo efektai, monitoriaus šviesumą , kontrasto nustatymai ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi spalvos toną nuotraukas ir tikrąjį daiktą.Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl vadovo matavimo ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant.

ATSILIEPIMAI

ATSILIEPIMAI 1. Jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą 5 žvaigždės .Ir 5 žvaigždutes už išsamų reitingų jūsų užsakymą.Mes, žinoma, suteiks jūsų teigiamus atsiliepimus. 2. Jei jūs ne taip patenkinta, bet kalbant apie tai, prašome turėti jokių dvejonių, kreipkitės į mus: pirma, prieš paliekant neigiamą atsiliepimą, aš jums išspręsti visas problemas už jus.Prašome prisiminti, kad baigėsi, bet ir mūsų paslaugos yra nesibaigė. :).AČIŪ!PRISTATYMAS 1. Paruošimo Laikas: mums reikia 3-7 darbo dienas parengti jūsų užsakymą, prašome ignoruoti, kaip daug dienų, tvarkymo lieka. 2. Nėra limitied Užsakymą/Vertė mūsų parduotuvėje.MŪSŲ GARANTIJA Jei nesate 100% patenkintas kokybės, jūsų pirkimo, galite grąžinti arba pakeisti savo daiktus per 30 dienų nuo pristatytas dienos.Prašymą: 1. Duomenys, gauti per 30 dienų nuo pristatytas dienos. 2. Duomenys, gauti nenaudota, nesugadinta ir originalioje pakuotėje. 3. Grįžti laivybos mokestis buvo apmoka pirkėjas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai