Nauja stiliaus batai ponios šlepetės butas šlepetės platforma mados skalūnų moterų paplūdimio minkštas 2021 prabanga vasaros PU gumos moterų batai

Nauja stiliaus batai ponios šlepetės butas šlepetės platforma mados skalūnų moterų paplūdimio minkštas 2021 prabanga vasaros PU gumos moterų batai

p85037

Nauja

Yra sandėlyje

€10.18 €7.12
Vnt.

Žymos: uždaryti kilpa nema 23, skalūnų, šlepetė vasaros, šliurės moterų paplūdimio, t8 2, 425oz, nuolatinės srovės variklio-pagalvé, vyrai šlepetė, vyriškos šlepetės, flip flop moterims.

Mokėjimo

1) mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT Yra priimti visų didelių kredito kortelių per procesorius saugaus mokėjimo sąlyginio DEPONAVIMO.

2) mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite padaryti sumokėti iš karto po uždarymo aukciono, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Pristatymas

1. Visame Pasaulyje Laivybos. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik siųsti adresu tvarka patvirtinta.Savo adresą, kad turi suderinti savo pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. Tranzito laikas paslaugą teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą, ir mes su jumis susisieksime kaip galima greičiau pateikti atsakymą. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl valstybės išteklių ir laiko skirtumų, mes pasirinkti laivų daiktą iš mūsų pirmasis sandėlis, kurį gali greitas pristatymas.

Grąžinimo ir atlyginimo

1. Susisiekite su mumis, jei jums nereikia gauti paketą, per 45 darbo dienas, neskaitant savaitgalių ir švenčių dienomis.Mes sekti siuntą, ir mes su jumis susisieksime kaip galima greičiau pateikti atsakymą. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

2. Tranzito laikas paslaugą teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną

Garantija

1. 12 mėnesių garantija skiesti gamintojo nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir netinkamai gavusi).Priedai, ateina su garantija 3 mėnesiai.

2. Sugedę daiktai turi būti nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.Mes ne remontuoti arba pakeisti elementus, kurių garantinis laikas pasibaigęs,. Aš priimu visas aukščiau politikos užsakant ne Paskolai.lt!

Komentarai

 ¡mes išlaikyti aukštus kompetencijos ir stengiasi pasiekti klientų pasitenkinimą 100 %!Jūsų nuomonė yra labai svarbi.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto, prieš išvykdami į jav komentarą neutralus ar neigiamas, taip, kad mes galime spręsti patenkinamai jūsų klausimus. Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<