Kūrybos Kristalų Žvakių Laikiklis Žvakidė Papuošalų Dėžutė Vestuvių Stalo Centerpieces Šviestuvai, Namų Apdailos Šalis

Kūrybos Kristalų Žvakių Laikiklis Žvakidė Papuošalų Dėžutė Vestuvių Stalo Centerpieces Šviestuvai, Namų Apdailos Šalis

p85087

Nauja

Yra sandėlyje

€5.79 €4.29
Vnt.

Žymos: puošmena dalys, šviestuvai žvakių laikiklis, žvakė puošmena, crystal stendas, du piec, candl turėtojas, paryžiaus stalo centerpieces, šviestuvai, šviestuvai centerpieces vestuvių ehite, sodo lentynos, medienos.

Aprašymas:

Patvarių MEDŽIAGŲ:Visi mūsų arbata šviesos turėtojai yra papuoštas ryškiai kristalai, karoliukai, aukštos kokybės ketaus swk iš laidus prie pagrindo, kuris yra rustless,fadeless ir stabilus.

KELIŲ TIKSLŲ: Valentino Dienos dovanos, vestuvių papuošalai, namų dekoravimas, šventės, dovanos, Foto Rekvizitai, laisvalaikis, viešbučiai, turi būti būtina

100% RANKŲ darbo CRYSTAL BALL: Kiekvienas kristalas yra pagamintas iš pasirinkto aukštos kokybės aštuoniakampis kristalai, karoliukai.Tuščiaviduriai-iškirpti dizaino pristato orumo jausmą su gamtos šviežumas.Su savo unikalų mados ir elegantiškas išraiškos specialusis aistra ir meninį skonį.

PAPILDO VARTOJIMAS: Mūsų žvakė žibintai yra su platų stilių ir dydžių votive žvakės/arbatos šviesos žvakės/jar žvakės/ramsčių ir daugiau.Taip pat gali būti derinama su gėlėmis,tai bus gražus grindų vaza centerpieces papuošalai Tėvo Diena ,naujieji metai, vestuvės,pobūviai,šventės puošmena ar kitų specialių renginių.

DYDIS: 12x15cm/4.72x5.91inch

Specifikacija:

Medžiagos: Geležis , Kristalų

Komplektą Sudaro:

1 Gabalas Kristalų Žvakių Laikiklis

Pastaba:

Prašome leisti šiek tiek skirtumas dėl rankinis matavimas.

Spalvos gali šiek tiek skirtis nuo įvairių stebėti.Ačiū!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai