Jėzus Kristus Vasaros 3D Atspausdintas vyriški marškinėliai Šortai Nustatyti vyriški Sportiniai Tracksuit O Kaklo trumpomis Rankovėmis vyriški Drabužiai Kostiumas

Jėzus Kristus Vasaros 3D Atspausdintas vyriški marškinėliai Šortai Nustatyti vyriški Sportiniai Tracksuit O Kaklo trumpomis Rankovėmis vyriški Drabužiai Kostiumas

p85263

Nauja

Yra sandėlyje

€24.42 €13.43
Vnt.

Žymos: vyras sportinę aprangą, vyrai trumpas kostiumas, moterų sportinės aprangos, vyrai rinkinys, vyras tracksuit, sportinės aprangos mados, tracksuit moterims, sijonas sportinę aprangą, vyrai vasarą tracksuit, vyrai sportinis kostiumas.

*****Sveiki atvykę į Mūsų Parduotuvėje*****

Jei jums patinka šis straipsnis, prašome įtraukti jį į savo krepšelį; Jei jums patinka mūsų parduotuvėje, prašome sekti mūsų parduotuvėje.Ačiū!

Tuo pačiu metu, prašome atkreipti dėmesį į mūsų parduotuvėje, mes dažnai atnaujinti stiliaus drabužius!! !Yra daug mados 3d hoodies ir marškinėlius mūsų parduotuvėje.Mėgautis jūsų pirkinių!!!

Pagaminti iš Greitai džiūstantys, aukštos kokybės audinio

Spausdinimo procesas:pažangių skaitmeninio spausdinimo technologiją, Vaizdai, aišku, labiau realus.Kas hoodie yra pagamintas su minkšta, Tampri ir patogus audinys, kuris niekada sumažinti ar išnyks!!!

Su cool 3D spausdinimo Modelio, Tai taip pat labai lengva apsirengti ir sukurti savo stilių.Mados stilingas dizainas idealiai tinka kasdien dėvėti/lounging/hang-out/namų drabužiai/šalys/prom/festivaliai/dovanos, ir dar daugiau!Tinka pora/moterys/vyrai/mergaitė/berniukas ir t.t.

Medžiaga:poliesterio pluoštas

Tipas: T-shirt

Apykaklė: O-Kaklo

Dydis:S,M,L,XL,XXL,XXXL(pls patikrinti dydžio diagramos, prieš užsakant, ačiū!)

Pristatymas :

Mes laivas jį per 24 valandos po užsakymo .

Pastaba:Dear klientas:Mūsų dydis yra Azijos Dydis,1-2 dydis mažesnis nei euro dydis,prašome pasirinkti dydį pagal dydžių lentelė.

Dėmesio:

1. Spalva gali būti šiek tiek skiriasi, nes stebėti.Tikimės, kad jūsų prašome suprasti!

Dėmesio:

2.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite klausimų apie mūsų produktus,mes išspręsti šį klausimą kaip galima greičiau.

3.Jūsų 5 žvaigždučių atsiliepimai bus labai dėkingi ir tai paskatins mums pasiūlyti jums labiau prieinamos ir aukštos kokybės drabužius.

4.Atsiprašome, kad D. PO Langeliuose ir karinės adresai (GOA, FPO) negali būti pristatytas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<