Neoninė Lemputė 220V LED ES Virvę Vamzdis String 1-25m Lauko Vandeniui Neon Juostelės Balta/Šiltai Balta/spalvotu Led Juostelės Neoninis Ženklas Šviesos

Neoninė Lemputė 220V LED ES Virvę Vamzdis String 1-25m Lauko Vandeniui Neon Juostelės Balta/Šiltai Balta/spalvotu Led Juostelės Neoninis Ženklas Šviesos

p85301

Nauja

Yra sandėlyje

€6.02 €3.98
Vnt.

Žymos: d4ge 400dca r2, led neon rgb, 12v led juostos, neoninis ženklas transformatorius, cohiba humidoras, neonas led lempa viešbutyje, lempa led, neon, led neon vamzdis, neoninės šviesos ženklas.

Savybės:

◆ 【Gražus apdaila】 Su šviesos vamzdis, galite nustatyti savo šviesos akcentus ir papuošti, pavyzdžiui.Jūsų namas, balkonas arba sodas.

◆ 【Neperpučiamas】, Kurie apvilktų blogų oro plastiko.Naujos, labai tvirtos, apvalios, aišku, PVC virvę.

◆ 【Lankstus】 Tai šviesos vamzdis yra ideali šalis ir festivalio apšvietimo, nes šviesa vamzdis gali būti greitai sumontuoti ir linkusi į visas puses.

◆ 【Išorės ir viduje】 šviesos vamzdis gali būti naudojamas variably patalpose ir lauke, sukurti atmosferos aplinkoje, ypač tamsoje.

◆ Įdėti šviesos akcentai sode ar namuose!Tiesiog vieta, šviesos vamzdis per krūmai, krūmai ar medžiai.Žinoma, jūs galite taip pat naudoti šviesos vamzdis namas nustatyti iki Kalėdų akcentais arba naudoti šviesos vamzdis kaip šviesos apdailos vakarėliams ir šventėms.

Techniniai duomenys:

◆ Ilgio šviesos vamzdis: 1-20M

◆ Šviesos spalva: šiltai balta, šaltai balta ir spalvinga

◆ Kabelio skersmuo: apytiksl. 11-12mm

◆ Gyvenimo trukmė: apie 100 000 valandų

◆ Spindulio kampas: 360 °

◆ Įtampa: 220V-240V

◆ 0.0145 amperais per metrą

◆ Darbinė temperatūra: -20 ~ 60 ° C

◆ LED: 36 Led metrui

◆ Gali būti sumažinti, kas 100cm

◆ Kintamasis vidaus ir lauko darbams

◆ Nėra įkroviklio arba montavimo reikia

◆ Daug naudoja (pvz., namas, sodas, balkonas)

◆ Energijos taupymo

◆ gyvenimo trukmė daugiau nei 50.000 valandų

◆ Erdvės taupymo laikymas

Pakuotė:

◆ 1 x LED lempa string light su ES plug

Prieš naudojant jį, pls prašome atkreipti dėmesį, kad visi šviesos " laidai yra atsparus vandeniui , tačiau es maitinimo šaltinio nėra.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai