Shockwave Terapijos Aparatas ED Gydymo Nešiojamų Body Massager Elektromagnetinio Extracorporeal smūginės Bangos Terapijos Įranga.

Shockwave Terapijos Aparatas ED Gydymo Nešiojamų Body Massager Elektromagnetinio Extracorporeal smūginės Bangos Terapijos Įranga.

p8642

Nauja

Yra sandėlyje

€259.66 €207.73
Vnt.

Žymos: smūgio banga, aišku, sunglass vyrams, smūgio banga therapi, shockwave terapija, bangų sklidimas mašina "amazon", wooden back massage tool, therapi, ed shockwave, ten, liuteinas.

Principas:

Elektroninis smūgio banga naudoja principą garso banga.Masažo poveikis pasiekia grupė sluoksnis, kuris gali judėti fasciją ir raumenų, taigi ir sušvelnino serijos problemas, kurias sukelia raumenų įtampą ir nuovargį.Žmonėms su ilgalaikio raumenų įtampą,pirmas jausmas, pareiškė grotelės smūgio banga skausmą ir šoką.Nes raumenys yra pakimba su fascia ilgą laiką, padėtį, raumenys ir pamušalas buvo susukti.Pašalinti įstrigo raumenis ir fasciją, mes turime naudoti forcethat gali prasiskverbti į fasciją sluoksniu, siekiant juos pašalinti, taip, kad jie gali grįžti į teisingą natūralioje padėtyje.Todėl, naudojant elektroninių smūgio bangos, masažas, garso bangų poveikis gali pasiekti fasciją sluoksnis, todėl experiencer jaučia "skausmą" ir "šokas".

POVEIKIS SHOCKWAVE

1. Teniso alkūnė Skausmingas uždegimas, sausgyslių priedą šoninės arkos 2. Peties skausmas su arba be kalcifikacija Skausmingas apribojimas peties judėjimas 3. Golfas ' s alkūnė Skausmingas uždegimas, sausgyslių priedas medial alkūnė 4. Bursitas trochanterica Skausmingas periostitas hip-5. Girnelė patarimas sindromas Uždegimas blauzdikaulio krašto, dėl pernelyg didelės deformacijos 6. Blauzdikaulio krašto sindromas Uždegimas blauzdikaulio krašto, dėl pernelyg didelės deformacijos 7. Achillodynia Skausmingo dirginimo achilo sausgyslės 8. Skausmingas kulnas Skausmingas,dažniausiai lėtinis uždegimas, kulnas 9. Iš sausgyslių uždegimas priedą Skausmingas uždegimas, sausgyslių priedus dėl overexertion ar netinkamo padermės,arba dėl degeneracinių procesų 10. Akupunktūra taškų, Skausmo terapiją, kad per gydymo akupunktūra taškų, 11. Skausmingas sukelti taškų, Ūminis ir lėtinis nugaros,pečių,kaklo,ir t.t.dėl nuolat trumpinamas ir sutirštės raumenis

Paketų Sąrašo:

1 x Priimančiosios 1 x Rankena 7 x Darbo Vadovas (1pc numatytasis kalno su rankena) 5 xBlue Apsauginis Dangtelis 1 x Maitinimo Kabelis

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai