Python Skristi G9000 Max Raudona Led Šviesos Žaidimų Ausinės USB Mikrofonas Volume Control Ausines Laidines Ausines In-Line Kontrolės

Python Skristi G9000 Max Raudona Led Šviesos Žaidimų Ausinės USB Mikrofonas Volume Control Ausines Laidines Ausines In-Line Kontrolės

p8669

Nauja

Yra sandėlyje

€13.99
Vnt.

Žymos: python odos, baterijos bluetooth " laisvų rankų įranga, handphone, žaidimas laisvų rankų įranga, 8d laisvų rankų įranga, ausinės su mikrofonu girl, a6 ausinių, gamer mergina laisvų rankų įranga, laisvų rankų įranga pc, a10 laisvų rankų įranga.

MOMENTINIŲ Atsakymas Dėl Pristatymo Į Jūsų NAMŲ ADRESAS, Kontaktiniai DABAR

100% Saugus Pristatymo 100% Gaminių Kokybės Gamybos

100% Laiko Siuntos Apsauga

100% Mokėjimo Apsaugos GRĄŽINIMO POLITIKA: Šis produktas yra garantuota darbo sąlygos.Jei dėl kokių nors priežasčių esate nepatenkinti savo pirkiniu pranešti mums per 90 dienų po to, kai gaunate prekę.Visos grąžinamos prekės turi būti originalios būklės ir pakuotė ir visa grąžinamoji išmoka, iš viso lėšos, apima perdavimo mokesčiai bus padaryta.

Mūsų Paslaugos Ir Stiprybės

Mūsų atsakas norma yra 98%, o reakcijos laikas yra mažesnis 24 valandas.55% klientų užsakymą su mumis, daug kartų.

Dabar išgirsti G9000 Pro Žaidimų Headse Profesionalių rankų įranga su 50mm vairuotojų žaidimų, švarus mic, kad puikiai veikia triukšmingoje aplinkoje ir minkšta atminties putų ausies pagalvės suteikia lengvas komforto.

●Multi-playform suderinama

●7.1 surround sound

●Triukšmo panaikinimo mikrofonas

●Per ausis dizainas

●Sutirštės atminties putos earmuff

●LED Dizainas

Reguliuojamas Lankelis reguliuojamo lankelio telpa įvairaus dydžio vadovai, ir šviesos svorio medžiagos tinka visiškai aplink jūsų ausis ir nebus daugiau šilumos jūsų galvos.Kas daugiau, metalo rėmelis, laisvų rankų įranga yra stipri ir pakankamai tvirtos, kad paskutinis ilgas sesijas..

Odos draugiškas Earmuffs

Palyginti su kitų žaidimų ausinės, G9000 Pro laisvų rankų įranga sutirštės ausų pagalvėlės, kad labiau atsižvelgti į jūsų ausis ir pateikti pasyvus triukšmo izoliaciją.Superior patogiai virš ausų pagalvėlės sumažinti klausos sutrikimus ir šilumos prakaito.Jūsų extreme komfortą galėtų būti užtikrinta, netgi visą dieną nešioti.

Minkštas Galvos Pluošto Padas

Sukurta su kvėpuojantis atminties putos trinkelėmis, visas rėmas yra patogus ir nepaprastai patvarus, kuri leidžia jums mėgautis savo mėgstamą žaidimai, muzika ir filmai be pastebime, laisvų rankų įranga ant savo galvos.Bass Garso Sourround

Didelio tikslumo ratai vienetų ear ausines pristatyti trapumą ir galingas garsas už jus.Siūlo fantastišką ir šokiruojantis garso, o jūs, yra žaidimų, kurie padės jums sugauti savo priešų, kol jie rasti jums.Taip pat galite išgirsti atspaudo užrašytą ir šūvis labai aiškios žaidimo pasaulyje.

Linijos Valdytojas

In-Line Audio valdymo lange yra tomas rato ir vieną mygtuką nutildyti, kad galite tinkamai reguliuoti mic ir apimtį, žaisdami žaidimus.Puikus įvairių žaidimų kaip Halo 5 Globėjų, Metal Gear Solid, Call of Duty, Star Wars Battlefront, Overwatch, World of Warcraft Legiono ir kt.

120° Lankstus Mikrofonas

Atnaujinta triukšmo izoliavimo mic galėtų būti geriau pasiimti savo garso su dideliu sensitiviry, ir leidžia jums mėgautis savo mėgstamas dainas ar filmus aukštos kokybės balso.Niekada neramu, kad jūsų partneriai negali rasti jums!

Mūsų gamykloje Aukštis yra aukštųjų technologijų įmonė, kuri projektuoja, gamina ,parduoda ir prekės ženklo operacija.Mes daugiausia dėmesio skiriama mokslinių tyrimų ir plėtros, gamybos ir pardavimo ausines.Daugiausia vidaus, e-komercija, pasienio e-komercijos ir prekybos įmonių,daugiausia dėl prekės OEM/ODM užsienyje.Šiuo metu yra 36 agentų, privačių prekės ženklų, kurie auga ne 76% per metus.2019, apyvarta buvo apie 80 milijonų RMB.

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 2.Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo. 3. Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas. 1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Visi užsakymai bus išsiųsti per 3 darbo dienas po to, kai mes sėkmingai gauti jūsų mokėjimą. 3. Mes siūlome reguliariai Po Oro Pašto ir nustatyti nemokamas pristatymas metodai. 4. Kadangi prekyba yra trans-nacionalinės, taip pat oro paštu yra pigiausia laivybos metodą, ji bus užtrukti ilgą laiką dėl pristatymo.Jei nenorite laukti, tokį ilgą laiką, prašome pasirinkti Išreikšti ir sumokėti mokestį. 5. Mes nesame atsakingi už jūsų muito. 1. Jei prekės yra rasta prastos būklės, kai gavo, prašome susisiekti su mumis laisvai.Mes galime grąžinti pinigus, arba vėl nauja jums. 2. Jei nesate patenkinti produkto, nes nuo asmeninio pasirinkimo, jūs galite jį grąžinti mums per 7 dienas.Jūs turite mokėti krovinių. 3.Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų Užsakymo Numerį. 1.12 mėnesių garantija 2.Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę arba su kokybės problema,prašome susisiekti su mumis,mes galime pasiūlyti grąžinti ar išsiųsti garantija, bet prašome siūlyti įrodymų problema aktyviai.Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<