Medinė Dėlionė Žaislas Gyvūnų Balansas Mokymo Žaidimo Rinkinį Švietimo Ikimokyklinio Žaislas Blokai Vaiko Mokymosi Žaislai Vaikams Dovanų

Medinė Dėlionė Žaislas Gyvūnų Balansas Mokymo Žaidimo Rinkinį Švietimo Ikimokyklinio Žaislas Blokai Vaiko Mokymosi Žaislai Vaikams Dovanų

p86729

Nauja

Yra sandėlyje

€4.67 €3.04
Vnt.

Žymos: xr mama atveju sūnus.

Mediniai Gyvūnai Balansas Mokymo Puzzle Žaidimas Žaislų Rinkinys Švietimo Ikimokyklinio Balansavimo Blokai Playset Vaikams nuo 4 Metų amžiaus

Savybės:

Įdomu Blokų Žaidimas: Kamino įdomus ūkio formų, pavyzdžiui, arklių, karvių, kiaulių, šuniukas, gaidys, avis, antis, kitty, ir žąsų.

Švietimo Žaislas: Jis yra kūrybinės, logiška, ir vaizduotės švietimo žaislas, kuris naudoja įvairių blokų forma pusiausvyros sistema, leidžianti vaikams kurti erdvinius sekas ir pusiausvyros pojūtį iš skirtingų lygių.

Praktiška: Jokio dvi formos yra ta pati, kuri leidžia sukurti saugią, subalansuotą krūvą papildomų sudėtinga.Plėtoja smulkiosios motorikos įgūdžius, skatinant kritinį mąstymą ir problemų sprendimo.

Aukštos Kokybės: Tai gražiai paruošta, su lygaus paviršiaus ir ne gręžtuvų borai, kad bus padaryti jokios žalos vaikų sveikatai, ir padengtas vandens pagrindo dažai, ryškių spalvų, kad nereikia skleisti nemalonų kvapą ir padės išlaikyti modelį, neapgadinta ilgą laiką.

Puikiai tinka Dovanų: Jei jūs ieškote gimtadienio ar atostogų dovanų, kad yra tiek švietimo ir malonus, tai yra teisingas pasirinkimas, kad bus ne tik patenkinti visų vaikų poreikius, bet taip pat bus suteikti tėvams ramybę.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: mediena

Spalva: kaip nuotraukose

Amžius: 4+

Komplektą Sudaro:

1 x Balansas Mokymo Puzzle Žaidimas Žaislų Rinkinys

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai