2vnt/komplektas 2,5 cm*100cm/200cm/300cm Lauko Tvirtinimo Diržas Nailono Sagtimi Sagtimi Diržas, Kempingas Palapinė Automobilio Bagažo Krepšys Lynas

2vnt/komplektas 2,5 cm*100cm/200cm/300cm Lauko Tvirtinimo Diržas Nailono Sagtimi Sagtimi Diržas, Kempingas Palapinė Automobilio Bagažo Krepšys Lynas

p8795

Nauja

Yra sandėlyje

€4.36 €3.45
Vnt.

Žymos: įrašo dirželis, audinio bagažo dirželis, diržo sagtis plastiko, šuolis, tumi bagažo dirželis, diržas buckl, lauko priemonė, buckl, rerekaxi bagažo dirželis, grotelės titano.

Savybės:

1. Reguliuojamas diržas per petį.Jūs galite lengvai reguliuoti ilgį, o ne pjauti juos.Reguliuojamo dizainas padeda vartotojams lanksčiai reguliuoti ilgio diržas per petį taip, kad tiktų skirtingiems tikslams, todėl, kad šie užfiksuotas pečių diržai gali būti naudojamas kelis kartus.

2. Šie greito atjungimo sagtis dirželiai yra super minkštas ir super kieta.Jie yra dėvėti, atsparus, nebus riesta, ir yra geresnių rezultatų nei produktai, pagaminti iš kitų medžiagų.

3. Naudojimo metu, uodega petį nebus nukristi nuo sagties, lengva naudoti.

4. Taikymas.Šių komunalinių paslaugų dirželis gali būti naudojamas kaip suspaudimo dirželiu (pavyzdžiui, antklodės), pakavimo dirželis (pavyzdžiui, lagaminai), kuprinė aksesuaras dirželis (pavyzdžiui, nėriniai-up stovyklavimo įranga), saugos diržai (pavyzdžiui, inkaro kėdės su stalai), lagaminus ar bagažo diržai ir kt.

5. Jei keliaujate šalies viduje arba užsienyje, dirželio sagtis bus vienas iš geriausių kelionės kompanionai.Jei jūsų draugas mėgsta keliauti, nedelskite, tai puiki dovana jai/jam.

Specifikacija:

Pavadinimas: sagtis privalomas austiniai diržai

Dydis: apie 2,5 cm*100 cm/2.5 cm*200cm/2.5 cm*300cm/1*40in/1*80in/1*120in

Spalva: juoda

Medžiaga: nailonas austiniai diržai

Prekių įtampa: mygtukas įtampa: apie 50kg, austinių diržų įtempimas: apie 500kg

Tikslas: baidarės/bagažo stogo susiejimas lynų ir kt.

Pakavimo Sąrašas:

4* sagties privalomas austiniai diržai

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai