LED Saulės Geležies Meno Tuščiaviduriai Žibintų Šviesos Nešiojamą Kabinti Projektoriaus Lempa Saulės Šviesą Lauko Dekoratyvinės Lempos Sodo Kieme

LED Saulės Geležies Meno Tuščiaviduriai Žibintų Šviesos Nešiojamą Kabinti Projektoriaus Lempa Saulės Šviesą Lauko Dekoratyvinės Lempos Sodo Kieme

p88364

Nauja

Yra sandėlyje

€8.10 €5.67
Vnt.

Žymos: menas, sienų, užduotis žibintai, sistema, sodo led saulės, sola sodo žibintai, lauko saulės šviesos augalai, cigarų fakelas, sodo lempos saulės, dekoro sodas, saulės generatorius grynas.

Saulės Kelias Šviesos, atsparus Vandeniui, Lauko Dekoratyviniai Šviestuvai, Kabantys, LED Lempos Takas, Sodas, Kiemelis, Veja, Kiemas, Kraštovaizdžio

Ypatybė:

Dekoratyviniai ir funkciniai: saulės geležies meno tuščiaviduriai šviesa yra retro, elegantiškas ir efektyvus.Saulės sąlyga, kai reikalingas apšvietimas, projektavimas keista ir laimingas debesis modelius.Tai puiki puošmena soduose, kiemuose, važiuojamosios dalies, kelius ir netgi kempingas.

Tvariai saulės energijos: Nėra maitinimo laido reikia, tiesiog įdiegti saulės šviesos saulėtoje vietoje!Pirmos klasės saulės kolektorių naudoti saulės energija ir imti 600mAh baterija, kuri yra labai energiją taupančių ir ekologiškai draugiškas.

Auto on/off: šviesa bus automatiškai įjungti temstant ir išjungti auštant.Paprasčiausiai įdėti jį į saulėtą vietą, leiskite jam absorbuoti tam tikrą šviesos (apie 8 valandas), ir atskleisti tai šilta ir minkšta šviesa iki 6-8 valandos. (Pastaba: yra ON/OFF jungiklis ant lempų gaubtų, įsitikinkite, kad įjungti, kai jūs jį naudoti pirmą kartą.)

Vieną minutę įdiegti: paleisti ir naudoti saulės šviesos taip pat lengvai, kaip įmanoma.Tiesiog atidarykite dangtelį, įjunkite jungiklį, ir vieta, arba pakabinti, kad šviesos ten, kur norite.

Atsparus vandeniui ir rūdžių įrodymas: Tai saulės šviesa yra pagamintas iš aukštos kokybės plastiko ir aukštos kokybės metalo, yra atsparus vandeniui (IP44), atsparūs karščiui, ir gali susidoroti su įvairiomis oro sąlygomis.Dar geriau, jungiklis yra skirtas viduje lempos teikti papildomą hidroizoliaciją. (Pastaba: negalima pasinerti į šviesą vandenyje.)

Specifikacija:

Medžiaga: Plastikas + Metalas

Dydis: 23 X 13cm/9.06 straipsnis X 5.12", Bendras Ilgis 32cm/12.6"

Saulės Skydelis: polikristalinio silicio 2V 80mA

Baterija: 1x Ni-MH 3A600mAh

Šviesos: 1x Aukšto Ryškumo LED Šviesos

Spalvos Temperatūra: 2800-3200k

Atsparus vandeniui Klasė: IP44

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Saulės Šviesos Kelias

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai