Namo Sienos Vandeniui Mobiliojo Telefono Dėžutė lipnios Turėtojas Jutiklinis Ekranas Vonios kambarys Telefono Korpuso Dušo Sandarinimo Saugojimo Dėžutė

Namo Sienos Vandeniui Mobiliojo Telefono Dėžutė lipnios Turėtojas Jutiklinis Ekranas Vonios kambarys Telefono Korpuso Dušo Sandarinimo Saugojimo Dėžutė

p88463

Nauja

Yra sandėlyje

€3.03 €1.82
Vnt.

Žymos: vonios kambarys, mini, fonas baleto, galvutės dušo, pet dušo, vonios kambarys sumetami į šiukšlių konteinerį, vonios kambarys telefono, ika saugojimas, karstas, gree nuotolinio valdymo tvirtinimo prie sienos, lauke storag.

Savybės:

1. Neperšlampama apsauga: Ar splash, perkrautas, dušas, telefono turėtojas turi patikimos sandarinimo apsauga.

2. Jautri Liesti: Ši dušas, telefonas, sieninis laikiklis yra lankstus, 2mm ekrane, galite laisvai bakstelėkite viduje, dušas arba vonia, reguliuoti garsą, keisti dainas, žaisti žaidimus, naršyti naujienos.

3. Suderinamas su visais telefonais: dušas, telefono laikiklis, tinka visų mobiliųjų telefonų pagal 6.8 cm, suteikiant jiems geriausią apsaugą.Mėgaukitės garso ir vaizdo pramogų visais laikais.vonios kambarys, tualetas, virtuvė.

4. Lengvas Montavimas: dušo telefono turėtojas yra skirta ne grąžtas arba pažeisti sienos, greitai ir lengvai įdiegti.Ar jūsų vonios, virtuvės, tuštybė yra medinės sienos, marmuro sienos, plytelės sienos, stiklo siena, ar lygus, metalo siena , kaip ilgai, kaip jūs įsitikinkite, kad lipni plotas yra švarus ir sausas.

5. Geros kokybės: Šis produktas yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, rafinuotas kūrinys, labai gera kokybė ir ilgas tarnavimo laikas.

Aprašymas:

Telefonas wall mount yra geras kompanionas jūsų vonios kambarys, virtuvė, vonia, tualetas.Galite klausytis muzikos, žiūrėti vaizdo įrašus, o atsižvelgiant dušas arba virti.Anti-rūkas high vision lango, net jei rūko, yra susidariusių maudytis, tai neturės įtakos aiškumas ir telefono ekraną.

Techniniai duomenys:

Dydis: 190*105*28mm

Taikoma mobilus telefonas: 6.8 cm arba mažiau

Medžiaga: ABS+PET

Spalva: balta, mėlyna (pasirinktinai)

Pakuotė:

1 vnt * Telefonas tvirtinimo prie sienos

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<