Smart Butelį Kamščiu, Nerūdijančio Plieno Vakuuminis Atminties Butelis Užkemšamas Kamščiu Geriamojo Kamščiai Antspaudas Raštas Šampano Vyno Korkas

Smart Butelį Kamščiu, Nerūdijančio Plieno Vakuuminis Atminties Butelis Užkemšamas Kamščiu Geriamojo Kamščiai Antspaudas Raštas Šampano Vyno Korkas

p88478

Nauja

Yra sandėlyje

€12.93 €10.34
Vnt.

Žymos: switchbot užuolaidų robotas, durys projektą, darbuotojas, custom stalas padas, ritinio užrakto jungiklis sonoff, užuolaidų xiaomi, plastikinis kamštis, homepod mini garsiakalbis, durų dulkių, alaus galima padengti, hmi kinco.

Aprašymas:

Ratas Smart Vyno Kamščiu, Nerūdijančio Plieno Vakuuminis Atminties Elektros Cork

Prekės Specifiką:

Medžiaga: Nerūdijantis Plienas + Silikono

Spalva: Sidabrinė

Svoris: 100g

Dydis: 41.6 x 60 mm

Savybės:

-- Efektyvus Blokavimo: vakuumo lygis, visada išlaikoma aukšto lygio 0.038 Mpa, ir ilgalaikis išsaugojimas yra švieži.Po 7 dienų, raudonas vynas atidarytas, o skonis yra taip gerai, kaip originalas.

-- Aptakus Formos Dizainas: Unikalus apykaitinę dizaino pašalina tradicinės vyno kamščiu siurblio galvutė, kuri yra labai sumažintas dydis, lengvas ir lengvai įdėti.

-- Datos Masto & Smart Atminties Integracija: žmogiškas naudoja data masto priminimo funkcija, ir jums reikia tik švelniai pasukti vyno kamščiu pasirinkti atitinkamą laikymo taip, kaip suplanuota.

-- Dedamas Horizontaliai, Ir Vertikaliai: Optimizuotas vidaus struktūros tobulinimo, po naudojimo, kartu su vyno butelis gali ne tik būti dedamas vertikaliai, bet taip pat dedamas horizontaliai, vietos taupymas.

Pakuotė:

1 x XIAOMI Ratas Džiaugsmo Smart Vyno Kamštis

Pastaba:

1.Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl rankinis matavimas.Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

2.Spalvos gali būti skirtingos, kaip ir skirtumas ekranas, prašome suprasti.

/ Apie paslaugos /

Dėl Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas

Ilgiau Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos po užsakymo įvykdymo;

Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės

Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai