24-Uncija Puodeliai su Flip Viršų-Eiti Dangteliu (Pakuotė 2) Nutri atsarginės Dalys ir Priedai Tinka Nutri 600w ir Pro 900w Maišiklis

24-Uncija Puodeliai su Flip Viršų-Eiti Dangteliu (Pakuotė 2) Nutri atsarginės Dalys ir Priedai Tinka Nutri 600w ir Pro 900w Maišiklis

p8905

Nauja

Yra sandėlyje

€17.70 €12.57
Vnt.

Žymos: maišytuvo profesinės, maišytuvo ledo, taurės plastikinis maišytuvo pakeitimas, maišytuvo taurė, dangtelis maišytuvas, baterija maišiklis, nutribullet pakeitimo taurė, lipnios siurbtukas pakeitimo, maišytuvo dangtelis, padengti maišytuvas.

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

ĮEINA: Du 24 Oz (Didžiulis) labai Didelis Pakeitimo Puodeliai/Stiklainius už NutriBullet su Dviem Flip Viršų-Eiti Dangtis

100% SUDERINAMA SU NutriBullet 600 & 900 VATŲ MODELIAI: Puikiai tinka visiems už NutriBullet Originalą (600 w) ir NutriBullet Pro (900 w) priedai TIK.

TAKE IT ON-THE-GO: Yra Flip Viršų-Eiti Lide sklandžiai geriamojo patirties ir lengvai kelionės - yra Kaučiuko Tarpinės iš anksto įdiegta į Dangteliai pilnas antspaudą su ne nesandarus.

AUKŠTOS KOKYBĖS ir plauti INDAPLOVĖJE: Pagaminti iš Plastiko, kuris yra 100% saugus indaplovė.Ne burbuliukai, arba skilinėjimą iš plastiko.Siūlai yra išlygintas paprasta ir lengva nuimti.

NĖRA SUDERINAMA: Šio maišytuvo taurė bus NE dirbti už NutriBullet Liesos (1200 w), už NutriBullet RX (1700 w), Originalus Magic Bullet ar Ninja Maišytuvai.

medžiaga: plastikas

Spalva: skaidrus

Papildomų Priedų, todėl jūs visada turite puodeliai ir Peiliukai ne savo pirštais.

Puikiai tinka tiems, kurie mėgsta mėgautis Išgauti mityba ne kiekvieną valgį ir didesnėms šeimoms, kurios turi daugiau puodeliai.

Atrakinti mitybos viduje, kad maisto produktų, kad jūs valgyti.

Ar mėgautis pusryčiai kelyje, ar, kursto viduryje treniruotės, imtis savo blast paleisti su šiuo kelionės-draugiškas Flip-Top Dangteliu.

Mes jokių pretenzijų, kad tai yra originalūs, už NutriBullet produktus.Mes nesame susiję su Tėvynės namų apyvokos LLC.

NIEKADA MIŠINYS ŠILTO/KARŠTO SKYSČIAI už NutriBullet PUODELIAI, NES TAI GALI SUGADINTI DETALES.VISADA MIŠINYS ŠALTO AR KAMBARIO TEMPERATŪROS INGREDIENTŲ.

Komplektą Sudaro: 2 X Sulčiaspaudė pakeitimo taurės(Su dangteliu)

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai