Nešiojamų Namas Automobilių Raktų Žiedas Turėtojas Elastinga Zawalcowany Silikono Bangle Apyrankės apyrankė-antriešis Keychains Kutas BUTT666

Nešiojamų Namas Automobilių Raktų Žiedas Turėtojas Elastinga Zawalcowany Silikono Bangle Apyrankės apyrankė-antriešis Keychains Kutas BUTT666

p8949

Nauja

Yra sandėlyje

€6.69 €3.35
Vnt.

Žymos: kutai kutas, silikono širdies kutas, aukso apyrankė-antriešis keychain, odos apyrankė-antriešis keychain, grandinės raktas, pavarų keychain, ilgą šifono kutas, papuošalai kutas silikono, puošnios apyrankė-antriešis keychain, keychain magnetas.

Nešiojamų Namas Automobilių Raktų Žiedas Turėtojas Elastinga Zawalcowany Silikono Bangle Apyrankės apyrankė-antriešis Keychains Kutas BUTT666

Savybės:

1.Jūs visada ieško savo raktus?Trys naujos mados Silikono raktą, žiedą, apyrankę, niekada prarasti jūsų raktai!Pastumkite keychain apyrankė ant jūsų riešo ir iš karto išlaisvinti savo rankas, jūs galite dėvėti ją vairuoti automobilį, paleisti, parduotuvės, kelionės.

2.Minkštas, su šiek tiek elastinga silikono granulių ir su mediniu šešiakampių puošnios, ryškios spalvos paketų prižiūrėtojų raktinę turėtojui suteikti jums daugiau galimybių rinktis, kad atitiktų skirtingus komplektus, lengvai atlikti savo raktus, net jei jūsų rankos yra pilni pirkinių maišeliai.

3.Kiekvienas raktas, žiedas, apyrankė yra O sagtimi uždarymo ir kutas, ši apyrankė-antriešis keychain yra nešiojamas ir nuimamas, metalo paketų prižiūrėtojų raktinę leidžia jūsų klavišus būti lengvai rasti savo maišą arba pakabinti ant durų rankenos bumbulą.

4.Glotnus silikono klavišą grandinės apyrankės, tiks ant dauguma suaugusiųjų moterų riešų, neturi nukristi lengvai, saugo savo raktus, ir be jūsų rankose!

5.Kiekvienas raktų žiedas siūlo dėžutė dovana wrap, šie raktų pakabukai padaryti labai nustebinti, dovana Valentino Dienai, vestuvių dovanos, Kalėdų dovanos, Motinos Diena, gimtadienio dovana ar atlygis už save!

Skelbimas:

Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis

Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas

Aprašymas:

1.Gaminio medžiaga: silikonas, medienos granulės

2.Gamybos procesas: apyrankė keychain

3.Specifikacija ir dydis: vidinis skersmuo apyrankė yra 7cm

1 x apyrankę Nešiojamų Namas Automobilių Raktų Žiedas Turėtojas Elastinga Zawalcowany Silikono Bangle Apyrankės apyrankė-antriešis Keychains Kutas BUTT666 Q1: Kada bus tvarka būti siunčiami?

A1: Mes išsiųsti elementai per 1-5 dienas po to, kai jūs mokėjimą.(Atostogų, išskyrus atvejus).

Q2: Dropshipping ir didmeninės

A2: 1. Galėtume siųsti jį į savo klientų be jokių sąskaitų, QR kodus ar skatinimo siuntas.

2. Mes teikiame geriausius didmeninė kaina ir pasiūlyti geriausią prekių.

Q3: dar negavo prekių ar geras žalą?

A3: Jei gavo sugadintas užsakymą arba negauna jūsų užsakymą.

Susisiekite su mumis ir mes galime išspręsti visas jūsų problemas.Prašome don ' t atidarykite ginčų ir duoti blogų atsiliepimų

Q4: Jei yra daugiau klausimų

A4: Susisiekite su mumis, arba pateikti pranešimą pagal užsakymą.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai