Elektros Analinis Švaresnis Makšties Klizma Valymo Mašina Anti-moliuskui Dušą Klizma Lemputė Sveikatos Higienos Priemonė, Sekso Produkto Vyras Gėjus

Elektros Analinis Švaresnis Makšties Klizma Valymo Mašina Anti-moliuskui Dušą Klizma Lemputė Sveikatos Higienos Priemonė, Sekso Produkto Vyras Gėjus

p8952

Nauja

Yra sandėlyje

€9.07 €4.99
Vnt.

Žymos: analinis žaislas, klizma, seksualinio žaislo, analinis klizma, sraigtas nerūdijančio plieno, analinis, analinis kaištis, lytis šokas, gėjų apatiniai, sekso parduotuvė.

Automatinis elektros klizma lemputė 3 greitis Adorime įkrovimo refliukso prevencijos klizma vyrams ir moterims su dvitaškis valymo

Klizma Lemputė Vyrų, Moterų Sveikatos

Tai klizma rinkinys yra pagamintas iš aukščiausios medicininės medžiagos, kuri yra odos draugiškas ir kūno-saugus.Jis yra profesionalus klizma lemputė jums išvalyti dvitaškis, palengvinti vidurių užkietėjimas, išstumti toksinus, giliai, gydyti žarnyno ligas.Reguliariai valyti yra naudinga jūsų asmens priežiūros ir šeimos

Elektros Klizma Lemputė Suteikti Jums Geriausias Valiklis Patirtis Kada Nors!

Skirtingai nei tradicinio rankinio išspausti klizma rinkoje, mūsų klizma rinkinys prisitaiko novatoriškų vandens purškimo technologija, su 5 skylių vandens snapelis ir 3 reguliuojamo intensyvumo.Vieno spustelėkite maitinimo mygtuką, jis bus purkšti vandeniu automatiškai.Pateikiame jums visų pusių valymo patirtis ir malonus kūno atsipalaidavimą.

Kaip Naudoti?

1. Atsukite buteliuko prieš laikrodžio rodyklę. 2. Užpildykite pakankamai vandens ir užsukite butelį pagal laikrodžio rodyklę. 3. Įdėti antgalį į savo kūną lėtai. 4. Paspauskite ir palaikykite įjungimo mygtuką 2 sekundes, klizma lempučių rinkinys, įvedę laukimo režimu.Vieno spustelėkite mygtuką klizma lemputės purškimo vandeniu automatiškai.Trumpas paspauskite mygtuką kontroliuoti purškimo intensyvumas, kad jūsų mėgstamą!

Didelis Atidarymas

Šios lemputės yra 1.77 darbo pripildymo vandeniu ir valymo patogiai.Jo anga leidžia lengvai išdžiūti, kuri yra naudinga siekiant užkirsti kelią infekcijos ir geriau apsaugoti jūsų sveikatą.

roper Dydžio ir Didelio Pajėgumo

Skersmuo viršutinėje dalyje antgalis yra tik 0.79 in, kuris yra lengvai patekti į organizmą.Į 350ml vandens talpa gali turėti pakankamai vandens, kad patenkinti savo kruopščiai išvalyti.

Skaidrus PET Butelis

Palyginti su kitomis nepermatomas klizma lemputė, Adorime s matavimo klizma lemputės yra skirtos būti skaidrus, daugiau glausta ir paprasta naudoti.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai