Reguliuojamas Vištienos Diržai Su Pavadėliu Kvėpuojantis Pet Suteikiama Višta, Vištiena, Antiena Pet Akių Orui Pet Saugos Liemenė

Reguliuojamas Vištienos Diržai Su Pavadėliu Kvėpuojantis Pet Suteikiama Višta, Vištiena, Antiena Pet Akių Orui Pet Saugos Liemenė

p89544

Nauja

Yra sandėlyje

€1.86 €1.21
Vnt.

Žymos: apykaklės diržas, šuo har, diržas šuo, vištienos marškinėliai, vištienos batų, vištienos medžiaga, šinšilų pavadėlio, vištienos balno, apykaklės papūga, vištienos šalmas.

Aprašymas:

1. Aukščiausios kokybės Medžiagos: Mūsų vištienos diržai yra pagaminti iš kokybės nailono medžiagos, yra minkštos tekstūros ir patogūs liesti, kad šis diržas yra patvarus.Kvėpuojantis audinys yra sklandžiai dėvėti vištienos, kartu su pet pavadėlio ir balnai yra atsparus nusidėvėjimui ir ašarų.

2. Puikiai tinka Vaikščioti ir Mokymas: Kvėpuojantis višta, pet liemenė tinka jūsų vištienos, puikus pasirinkimas, mokymo ir pėsčiomis.Minkšta medžiaga bus sukurti ne mokėjimo ir traukiant efekto ant kaklo jūsų augintiniui, išlaikyti jūsų augintinė saugiai ir patogiai, ne.

3. Įvairių Turimi Dydžiai: vištienos mokymo panaudoti ateina su įvairių dydžių pasirinkti, galite pasirinkti ją pagal savo augintinio dydį, suteikiant tinkamą tinka jūsų augintiniui, todėl jūsų augintinis atrodo labiau žavinga ir žavinga minios.

4. Lengvas & Kompaktiškas: Patogus vištienos mokymo diržai yra lengvas, kompaktiškas, todėl jį galima įsidėti į kišenę ir maišelį lengva vykdyti.Diržai yra paprasta naudoti ir greitai atleiskite snaps leidžia jums pašalinti jį lengvai.Vaikščioti jūsų augintiniai dažnai yra geriau mokyti savo augintiniai " judėjimo labiau judrus ir linksmas būdas, be nereikalingos naštos.

5. Reguliuojamas & Universalus: Šis višta, diržas gali būti taikomas vadovas savo vištienos,kartu su 3.6 kojų nailono pavadėlio, jums bus rasti lengva kontroliuoti savo vištienos judėjimas į išorę, tai yra rekomenduojama patikrinti pusėje prieš perkant.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Vištienos Panaudoti Orui Višta, Pet Liemenė

Medžiaga: Mesh

Pakavimo Sąrašas:

1 x Pet Liemenė

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten gali būti kai kurių spalvų skirtumas, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, gali būti tolerancija produkto dydžio.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai