Automobilio Puodelio Laikiklį Ir Organizatorius Lizdo Oro Angos Taurės Stovo Gėrimų Mount Turėtojas Gėrimo Butelis Stovi Konteineris, Kablys, Automobilių Reikmenys

Automobilio Puodelio Laikiklį Ir Organizatorius Lizdo Oro Angos Taurės Stovo Gėrimų Mount Turėtojas Gėrimo Butelis Stovi Konteineris, Kablys, Automobilių Reikmenys

p89752

Nauja

Yra sandėlyje

€12.61 €8.83
Vnt.

Žymos: kintama vienaragis puodelio laikiklis, Automobilio Puodelio Laikiklį, puodelio laikiklis, kortelės turėtojas piniginės, Skoda, oro siurbimo taurės, skoda yeti, automobilių taurė, automobilių cupholder, avanza cupholder.

SUKASI DIZAINO AKIMIRKSNIU TRANSFORMUOJASI VIENA Į DVI JUS VAIRUOTI SAUGIAI

Viršutinė dalis mūsų gaminių turi funkciją tempimo ir mažėja , kurioje gali tilpti į krūvas didesnius krovinius ir gali būti pasukti 360 laipsnių , ir bendra struktūra apatinė dalis yra gana stabili !

Elastinga atidaryti-uždaryti taurės burną , puodelio laikiklis tinka daugumai rūšių taures, storas, plonas, ir ilgas, Pagrindinės Savybės: 2-IN-1 AUTOMOBILIO PUODELIO LAIKIKLĮ SU 360° PASUKTI BAZĖS

Pagrindo viršutinio puodelio laikiklį galima pasukti 360 laipsnių laisvai , Vieno Automobilio puodelio laikiklį galima keisti į dvi naudoti .

REGULIUOJAMAS VIRŠUTINIO PUODELIO BURNĄ PLOTIS

Adapteris gali būti pakoreguota, kad atitiktų taurės kūno skersmuo 3.0"-5.9", Ir tinka labiausiai 20 oz vandens butelių .

NE SLYDIMO PUODELIO LAIKIKLIS APAČIOJE

Jei yra tarpas tarp montavimo padėtis ir bazės savininkas, pagalvėle putos padas turėtų būti naudojami užpildyti , kuris gali sumažinti ne tik vibracija, bet ir stabilizuoti laikiklį.

SAUGIAI VAIRUOJANT

Išsaugoti jums daugybę kartų iš kasti tarp sėdynės ir konsolė rasti savo nukrito mobilųjį telefoną, kreditines korteles, pinigus, raktus...Specifikacijos:

Medžiagų:ABS

Produkto Svoris:288g

Gaminio Dydis (L x W x H):12 × 9 × 22cm / 4.7 x 3,5 x 8.7 cm

Tipas: Matt Black, Suodžiai Paketas Apima:

1 x universalūs Automobilio Puodelio Laikiklį Ir Organizatorius Pastaba:

Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų rodomas vaizdas.

Dėl vadovo matavimai, prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypius.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai