3y/daug Plotis 18cm Minkštas Dulkių Smaragdas Ruožas Nėrinių Sijonas Hem Suknelė apatinio Trikotažo Siuvimo Amato "PASIDARYK pats" Drabužiai, Audiniai, Nėriniai apatinis Trikotažas

3y/daug Plotis 18cm Minkštas Dulkių Smaragdas Ruožas Nėrinių Sijonas Hem Suknelė apatinio Trikotažo Siuvimo Amato "PASIDARYK pats" Drabužiai, Audiniai, Nėriniai apatinis Trikotažas

p90200

Nauja

Yra sandėlyje

€4.19
Vnt.

Žymos: audinio apatiniai, plati nėrinių, juostos elastinga už apatiniai, rožių nėriniai, apdaila, aukso nėrinių apdaila, nėriniai ruožas, juostelės apatiniai, pilkos spalvos nėrinių apdaila, elastinga nėrinių apdaila.

Plotis 18cm, Labai Minkštas Dulkių Smaragdas Žalia Elastinga Ruožas Nėrinių Sijonas Hem Suknelė apatinio Trikotažo Siuvimo Amato "PASIDARYK pats" Drabužiai, Audiniai, Nėriniai

Medžiaga: Spandex + Nailonas

Spalva: Dulkių Smaragdas Žalia

Plotis: apie 18cm

Pakuotė: 3 kelyno daug (lygus 273cm)

Natūra dėmesio: Dėl monitoriaus skirtumas, šiek tiek spalvų skirtumas gali būti vyksta, ačiū už jūsų geranorišką supratimą.

Pristatymas:

Apmokėjimas:

Sąlyginio deponavimo yra mūsų preferrable mokėjimo būdą, mes taip pat priima ir kitus mokėjimus, pvz., T/T, Western union, kredito kortelę ir kt.

Pristatymas:

Pagal numatytuosius nustatymus, kad yra vežamos per China Post, kurie gali mano 10-21 pristatymo dienos.Mes negalime būti atsakingi netikėto vėlavimo, pavyzdžiui, muitinės procesas, oro sąlygos ir pan.

Jei pirkėjas prašymą greičiau express, tokių kaip DHL, UPS, FEDEX, TNT ir t.t (3-5 darbo dienos), pls susisiekti su mumis dėl papildomos išlaidos, susitarė dėl sutarties su pirkėju, mes pakeisti užsakymo suma papildomos vertės jūsų mokėjimo.

Mes parodysime sekimo numerį Paskolai.lt po gimdymo, jūs galite aplankyti atitinkamą kurjerių tinklalapyje internete stebėjimo informaciją.

Bet importo muitas yra pirkėjo atsakomybė.

Grąžinimo Politika:

Klientas orientuotą prekybos patirtį visada buvo mūsų tikslas ir mes tikimės, kad jums yra visiškai patenkinti kiekvieną elementą, kad jums įsigyti internetu iš jav.Jei nesate patenkintas su elementą, kad jums įsigyti pas mus, jūs galite grąžinti prekę per 30 dienų nuo užsakymo dienos, grąžinti visą pirkimo kaina, atėmus laivybos ir tvarkymo mokesčiai ( Bet "Nemokamas Pristatymas" prekės grąžinamos turės tarptautinio krovinių vežimo mokestis išskaičiuojamas iš viso grąžinti.

Atsiliepimai:

Jūsų patenkinamas yra mūsų persuirt, mes visada vertiname jūsų teigiamus atsiliepimus leiskite mums žinoti, kad esate gavę jūsų užsakymą ir esate patenkinti elementus.Mes mielai grįžti teigiamų atsiliepimų, kad jūs taip pat.

Jei negavote įsigytų prekių per 14 dienų arba, jei jūs dissatisfy daiktų gavote, pls susisiekti su mumis tuo metu, mes džiaugiamės, kad išspręsti bet kokią problemą už jus.

Mes tikimės, kad ilgalaikius bendradarbiavimo su jumis.

Ačiū už jūsų pirkinių!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai