Frameless Presbyopia Akinius Moterims, Vyrams Derliaus Klasikinis Metalo Plokščias Veidrodis, Optiniai Akiniai Nešiojami Matymo Akinių Priežiūros

Frameless Presbyopia Akinius Moterims, Vyrams Derliaus Klasikinis Metalo Plokščias Veidrodis, Optiniai Akiniai Nešiojami Matymo Akinių Priežiūros

p90522

Nauja

Yra sandėlyje

€2.21 €1.77
Vnt.

Žymos: stiklo skaityti, aun akinius moterims, kinijos naftos skausmą, uvlaik progresiniai akiniai, vz akiniai, akinių moterims, optiniai stiklai mi, progresiniai akiniai tegus, baterija huawei mediapad, optiniai stiklai ni.

Funkcijos Savybės:

1. Aukštos kokybės medžiaga, saugus ir aplinkai draugiškas, patvaresni.

2. Minkšto silikono nosies įrašą, patogūs dėvėti, nešiojamų lengva skaityti ir kasdieniniam naudojimui.

3. Lengvas ir nešiojamas: mažo dydžio, lengva nešiotis ir naudoti.Aprašymas:

Nešiojamų frameless presbyopia akinius, tai geriausia dovana vyresnio amžiaus žmonėms.Techniniai duomenys:

Medžiaga: silikonas

Stilius: be rėmelio

Spalvos: raudona, mėlyna, geltona, hawksbill, mėlyna (pasirinktinai)

Laipsniai:100°, 150°, 200°, 250°, 300° (neprivaloma) Pakuotė:

1X Akinius Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Produkto dispaly

Mokėjimo

1. Pirkėjai yra atsakinga už importo muitų, muito mokesčius ir mokesčius, jei tokių yra.Prašome patikrinti, su savo countrys postas nustatyti papildomas išlaidas, nustatyti elementą prieš perkant.

2.Paskolai.lt nepalaiko paypal, bet jei klientas nori naudoti, galite eiti pagal liniją,ir turi būti gautas per 3 dienas nuo pirkimo datos.

Pristatymas 1.Mes laivas ir visi mūsų daiktai visame pasaulyje per 48hours kinija paštu registruotu paštu/ePacket/kinija po eilinio mažas paketinių/DHL/EMS.

2.Kartais tai gali užtrukti iki 4-7 savaičių, nes griežtai pasirinktinį Patikrinimą.

3.Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

4.Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą .

5.Po išsiunčia paštu(rodyti laukia pirkėjas gauna prekes), Mes negali keisti adresas nebėra,todėl prašome patikrinti adresą prieš tai.

6.Jei jums nėra gavę siuntą, per 40 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Grįžti&Grąžinamoji Išmoka 1.Jei gaminiai yra ne pats, kaip desription arba skaldytų tranzito.Prašome susisiekti su mumis per 7 dienas ir fotografavimas ,Mes išsiųsti ar grąžinti pinigus jums.

2.Dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas elementus, mes priimame grąžinimas ir mainai per 7 dienas po to, kai gavote jūsų prekė ir reikia mokėti už laivybos kaina.

3.Jūs galite susisiekti su mumis palikdami mums pranešimą pagal tą įsakymą dėl Paskolai.lt arba Trademanger, Mes pasistengsime atsakyti jums artimiausiu metu. Drop laivyba, JŪS NORITE DARYTI LAŠAS LAIVYBOS PRODUKTUS , prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir rodo ketinimus.Aš būsiu laiku atsakyti į jūsų užklausą, mes teikiame papildomas produktas, rodyti nuotraukas ir vaizdo įvadas, jei turite idėjų ,Prašome susisiekti su mumis.

♥ Kiekvienas Pirkėjas Yra Dievas, Kiekvienas Atsiliepimai Yra Meile ♥

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai