LED Vienaragis Apdailos Dream catcher Sienos Kabinti Papuošalų Už Darželio Baby Girl Miegamojo Puošimas Pakabukas Namų Puošybai

LED Vienaragis Apdailos Dream catcher Sienos Kabinti Papuošalų Už Darželio Baby Girl Miegamojo Puošimas Pakabukas Namų Puošybai

p90589

Nauja

Yra sandėlyje

€3.04 €2.43
Vnt.

Žymos: vroom sienų apdaila, nagų salonas tapetai, žymeklį dream catcher, vienaragis karūnos puošmena, bandelė turėtojas metalo, om vėjo varpelių, poopsie gleives staigmena žaislas, miegamojo puošimas, papell, namų biuro dekoras šiuolaikinės.

Ypatybė:

1. Vienaragis Dizainas: Vienaragis svajonė ragų su rankų darbo gėlės, tvirtos medvilnės siūlai, blizgančių perlų, neto vienaragis yra paklusnus ir taiką mylintis gyvūnus,tyra ir šventa atstovai.

2. Visi Rankų darbo ir "PASIDARYK pats" Įdomus: Dekoro apima spalvingos plunksnos, mediniai karoliukai, nėriniai, kaspinai, super svajinga ir miela, gali būti nuimamas, galite "PASIDARYK pats" dream catcher, kaip savo pageidavimus

3. Laikyti Blogi Sapnai Toli: Kabo Dream Catcher daugiau ar aplink jūsų miegamojo erdvė, blogi sapnai bus atbaidyti catcher net ir spalvotų plunksnų dekoras bus pritraukti ir leisti, kad geros svajonės pro.

4. Namų Puošmena, ir Puiki dovana: Mūsų gėlių dream catcher yra lengvas ir universalus, lengvai kabo ant sienos ar lango rėmo.Puiki puošmena jūsų namuose, vaikų darželio, šalis arba kaip nuostabi gimtadienio dovana.

5. Klientų Aptarnavimas: Mes visada esame atsakingi už mūsų produktai, o mūsų klientų, prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors problemų su mūsų produktais.

Aprašymas:

Medžiagos: geležis, ring + gėlės + plunksna

Ratas: 20cm

Ilgis: 75cm

Pakuotės:

1pcs Vienaragis Dream Catcher

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<