Rudasis Lokys, Kūdikių Mergaitės Tutu Suknelė su Lankelis Helovinas Gyvūnų Kostiumai Vaikams, Vaikiška Tiulio Komplektus Gimtadienio Suknelės

Rudasis Lokys, Kūdikių Mergaitės Tutu Suknelė su Lankelis Helovinas Gyvūnų Kostiumai Vaikams, Vaikiška Tiulio Komplektus Gimtadienio Suknelės

p90910

Nauja

Yra sandėlyje

€15.21 €9.12
Vnt.

Žymos: helovinas kūdikių stockinga, helovinas katė lankas, padangos vaikai, mokasīni, kūdikių lankas, drrsses vaikai, vaikų priežiūros lokys kostiumas, maša lokių berniukas kostiumas, mama padengti baby bear kostiumai, roboto vaikai, kūdikio gimtadienio lankas.

Dydis Diagrama Ir Patarimai

1.Suknelė ilgis nuo pažastų suknelė apačioje.Tai kelio ilgis vaikai lokys cosplay suknelės mergaitėms. 2.Rankinis matavimas gali turėti 1-3 cm klaida.Padalinio dydis yra cm,1 colis=2,54 cm,1 cm=0.39 cm. 3.Su nėriniais viršuje yra elastinga ir ištemptas apimtis yra apie 44-88 cm. 4.Siūlomas amžius ir aukštis yra tik informacinio pobūdžio.Prašome pasirinkti dydį pagal savo vaiko faktinio ūgio ir amžiaus.

Produktų Aprašymai & Nuotraukas

Tema: Mielas Lokys Apsirengti Drabužius Mergaitėms, Vaikams, Medžiaga: Aukštos Kokybės Nailono Tiulis Juosteles+Elastinga Nėriniais Viršuje.Spalva: Ruda.Proga: Cosplay, Helovinas, Karnavalas, Džiunglės Safari, Gimimo data, Šalis, Kalėdų, Fotografija, Šokis, Spektaklis, Šventė, naujieji Metai, Prom, Inscenizacija, Kalėdos, Šventė, Velykos, Carnavil, Vestuvių, Valentino, Pirmos Komunijos, Gėlių mergaičių, Krikštas, Padėkos, Išgalvotas Maskuotis Šalis ir pan.Patarimai: 1.Individualų užsakymą ir Lašas laivybos Kad abu yra sveikintina, Custom design/ spalva /dydis/ idėja yra visiems priimtinas. 2. Mielas Vaikams Suknelė be pamušalo viduje.Žemiau rodoma tutu suknelė nuotraukos yra visi realus.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai