Karšto Žuvies Katė Žaislas Juda Žuvų Žaislas Katėms, Interaktyvios Šokių Kraipyti Žuvų Katžolių Žaislus, Elektros Realus Juokinga Prakeiktas Šamas

Karšto Žuvies Katė Žaislas Juda Žuvų Žaislas Katėms, Interaktyvios Šokių Kraipyti Žuvų Katžolių Žaislus, Elektros Realus Juokinga Prakeiktas Šamas

p92980

Nauja

Yra sandėlyje

€2.12 €1.48
Vnt.

Žymos: katžolių žuvys, žuvis šamas, kačių žaislas, masalą šamas, ritės rankenėlę, Katė Žuvys, piscifun ritės, dinozaurų veltinio, žuvų žaislas, masalą šamas.

Kulka Taškų:

1、Elektros žuvų katė žaislas: Kai jūsų katė paliečia žaislą, žuvis katė žaislas bus automatiškai perkelti ir sūpynės ir padaryti garso, pritraukti jūsų katei žaisti ir ateityje.

2、Tikroviški žuvų modeliavimas: išvaizda dirbtinės žuvys priima 3D spausdinimo technologija, kurios atrodo labai realu, kad kačiukas išlaiko savo letenas ir sąveikauja realiu laiku, sumažinti nuobodulio ir vienatvės išeiti iš.

3、Medžiaga: Pagaminti iš medvilnės ir trumpas pliušinis, toy su minkštos tekstūros negalės katino letenas.Labai tinka kramtymas, kramtyti ir kicking, miega.

4、USB jungtį: Jums nereikia keisti baterijų dažnai.

5、Gali būti naudojamas su katžolių: Jūs galite pridėti katžolių žuvų.Dauguma katės jausis susijaudinęs ir laimingas, nes kvapas katžolių.

Savybės:

1. Elektros žuvų katė žaislas: Kai jūsų katė paliečia žaislą, žuvis katė žaislas bus automatiškai perkelti ir sūpynės ir padaryti garso, pritraukti jūsų katei žaisti ir ateityje.

2. Tikroviški žuvų modeliavimas: išvaizda dirbtinės žuvys priima 3D spausdinimo technologija, kurios atrodo labai realu, kad kačiukas išlaiko savo letenas ir sąveikauja realiu laiku, sumažinti nuobodulio ir vienatvės išeiti iš.

3. Medžiaga: Pagaminti iš medvilnės ir trumpas pliušinis, toy su minkštos tekstūros negalės katino letenas.Labai tinka kramtymas, kramtyti ir kicking, miega.

4. USB jungtį: Jums nereikia keisti baterijų dažnai.

5. Gali būti naudojamas su katžolių: Jūs galite pridėti katžolių žuvų.Dauguma katės jausis susijaudinęs ir laimingas, nes kvapas katžolių.

Specifikacija:

Dydis: apie 30cm/11.81 colių

Medžiaga: medvilnė + pliušas

Pareigos: touch jutiklis

Įkrovimas: USB

Pakavimo Sąrašas:

Elektros Žuvų Žaislas*1

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai