Paukščių Lesyklėlę Papūga Automatinė Vonia, Baseinas Maišytuvas Paukštis Narve Vonios Žaislai Paukštis Vonia Tinka Pet Sodo Dekoro

Paukščių Lesyklėlę Papūga Automatinė Vonia, Baseinas Maišytuvas Paukštis Narve Vonios Žaislai Paukštis Vonia Tinka Pet Sodo Dekoro

p93181

Nauja

Yra sandėlyje

€25.84 €12.92
Vnt.

Žymos: gimimo vonia rankšluostį, balandžių lovio, didelis paukščių narvelis, hummingbird tatuiruotė, lygiagrečiai valdovas, birdcage šydas, vonios paukštis, porceliano gulbė, paukščių žaislas, bambuko paukštis narve.

Paukščių Lesyklėlę Papūga Automatinė Vonia, Baseinas Maišytuvas Paukštis Narve Vonios Žaislai Paukštis Vonia Tinka Paukščiams, Ir Naminiams Gyvūnėliams.

1、Paukščių Automatinė Vonia: dizaino maišytuvas reikia įmontuoti 2 AA baterijos (neįtraukta).Užpilkite šiek tiek vandens į vonia, įjunkite maišytuvas jungiklis gausite cirkuliuojantis vanduo, automatiniu vandens srauto padėti paukščiams maudytis.

2、Padaryti Birdbath Paprasta: Su vonia, jūs galite padaryti birdbath lengva, ir maudyklos yra geras paukščių sveikatai, kuris yra ne tik naudinga pašalinti plunksninės dulkių ir parazitų, bet taip pat drėkina odą ir padeda paukščių išsklaidyti šilumą.

3、Netoksiška ir Bekvapis: automatinis birdbath vonia, yra netoksiška ir bekvapis, lengvas ir tvirtas, kuri gali būti derinama su žaislais, ir tai leis paukščių smagiau, kai vonioje.

4、Tinkamą Dydį: automatinis birdbath vonia priemones, apie 34.7*24*8.2 CM/13.66*9.45*3.23 iš dydžio, kuris yra lengva įdiegti ir paprasta valyti.

5、Masto Programos: paukštis vonia tinka maudytis, įvairių paukščių ir gyvūnų, ir jis gali būti naudojamas kaip vaikų žaislai.

Specifikacijas(apie):

Pavadinimas: Paukščių Automatinė Vonia

Medžiaga: plastikas

Dydis: 34.7 cm *24 cm,*8.2 cm/13.66*9.45*3.23 į

Baterijos: 2 x AA (neįtraukta)

Tinka: paukščiai ir smulkūs gyvūnai maudytis, vaikų žaislai

Įpakavimas: dėžutės

Pakavimo Sąrašas:

1 Vnt *Vonia Ir Baseinas .

Pastaba:

1.Dėl vadovo matavimo ir skirtingus matavimo metodus, prašome leisti 2-3cm nuokrypis.

2.Primename, kad dėl apšvietimo efektai ir monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir t.t.), spalva toną svetainės nuotrauka ir tikrasis elementas gali būti šiek tiek skirtingi.

Apie Grąžinimo Ir Atlyginimo:

Jei esate nepatenkinti su jūsų pirkti preke galite pasikeisti elementą.Pirkėjas yra atsakingas už visus kitus laivybos mokesčius.

Jei produktai turi kokių nors problemų , pl ea s e kreipkitės į mus, per 24 val. po pranešimo gavimo.

Atkreipkite Dėmesį: Grąžinama prekė turi būti nauja ir originalas conditionShould grįžta būti reikalaujama:

Susisiekite su mumis elektroniniu pranešimu ar el. paštu arba stoties raidė

Suteikti kuo daugiau informacijos apie problemą turite.Grįžti elementą, dėl kurio buvo sutarta keitimo ar grąžinimo.

Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus atskirose šalyse.

Jei negavote prekės per apsauga, pristatymo laikas, prašome susisiekti su mumis, mes ją patikrinti ir atsakyti jums kuo greičiau.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Apie Atsiliepimą :

Jūsų išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.

Gavę jūsų produkto, prašome skirkite laiko palikti mums teigiamų atsiliepimų(4 arba 5stars).

Jei nesate patenkintas su juo, prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą (1 ar 2 žvaigždes), prašome leiskite mums sužinoti pirmas, ir mes galime jums padėti išspręsti šią problemą, kol yousatisfied su juo.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai