Butano Fakelas Kulinarijos Smūgis Daugkartiniai Mini Virtuvės Valgių Fakelas Reguliuojamas Liepsnos už BBQ JAN88

Butano Fakelas Kulinarijos Smūgis Daugkartiniai Mini Virtuvės Valgių Fakelas Reguliuojamas Liepsnos už BBQ JAN88

p9319

Nauja

Yra sandėlyje

€14.53 €11.92
Vnt.

Žymos: campingaz blow torch, žmogus fakelas lengvesni, galvos žibintuvėlis, sidabro spalvos deglą lengvesni, virėjas fakelas, kempingas butan, butan fakelas, segtuvų klipas mažas, liepsnos ginklą, grotelės ignitor.

Butano Fakelas Kulinarijos Smūgis Daugkartiniai Mini Virtuvės Valgių Fakelas Reguliuojamas Liepsnos už BBQ JAN88 Aprašymas:

Savybės:

1.Universalus Butano Žibintuvėlis: Puikus karamelė, pudingai,skrudintos mėsos ir jūros gėrybių, zefyrai/skonių,suvirinimo mažų vamzdelių, naudojamos dervos inžinerijos kuriančio burbulus, epoksidinės dervos, ir naudojamos šilumos susitraukianti vamzdžiai.

2.Saugus ir Reguliuojamas Kulinarijos Blow Torch: Pjezo elektroninės uždegimo sistemos yra patikimos, uždegimo; Saugos užraktas, siekiant išvengti atsitiktinio naudojimo arba butano nuotėkio; Reguliuojamas liepsnos valdymo svirtis leidžia vartotojui padidėjimas/sumažėjimas liepsnos dydis.

3.Ergonomiška rankena yra lengva naudoti ir laikyti.Smūgis deglas pagamintas iš aukštos kokybės lydinio, kuris suteikia tvirtas ir lengvas jaustis.Tai bus įtraukti didelę vertę už puikiai veikiantį kulinarijos fakelas.

4.Reguliuojamas Liepsnos Fakelas Lengvesni: Daugkartiniai fakelas lengvesni yra lengvai reguliuoti ir kontroliuoti didelio galingumo liepsnos intensyvumo įvairovės naudoja pvz. lydymosi, virimo, apysaka, kurioje ir litavimo.Liepsnos temperatūra gali siekti iki 2372 F/1300 C

5.Lengva Operacija Virtuvės Žibintuvėlis: Paspauskite mygtuką uždegti degiklį; Skaidrių saugos užraktą į dešinę; Stumkite reguliatorių reguliuoti liepsnos; Skaidrių saugos užraktas, į kairę, į jį išjungti.Išlaikyti saugos užraktą, kad "OFF", įdėti jį atokiau nuo vaikų.

Skelbimas:

Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis

Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas

Specifikacija:

Medžiagos:Cinko lydinys

Dydis:140x60x155mm

Komplektą Sudaro:

1 X Butano Fakelas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai