JCCON Aliuminio Elektrolitinių Kondensatorių 25V10000UF 18x35 Aukšto Dažnio Low ESR Kondensatoriai

JCCON Aliuminio Elektrolitinių Kondensatorių 25V10000UF 18x35 Aukšto Dažnio Low ESR Kondensatoriai

p9328

Nauja

Yra sandėlyje

€8.75 €5.69
Vnt.

Žymos: 25v kondensatorius, 10000uf 25v, 500v kondensatorius, tda7850, 10000uf kondensatorius, kondensatorius rinkinys, 400v kondensatorius, garso kondensatorius, 10000 uf, 10000uf 25v kondensatorius.

JCCON Aliuminio Elektrolitinių Kondensatorių 25V10000UF 18x35 Aukšto Dažnio Low ESR Kondensatoriai

Produkto parametrai:

Modelis: 25V10000UF 18x35

Produkto pavadinimas: Švino, Aliuminio Kondensatorius

Prekės: JCCON

Produkto Tipas: SGS sertifikatą

Savybė:-40+105℃ Aukšto dažnio mažas pasipriešinimas

Terminalo: Tinnde Vario Sluoksnis Laidus

Lipnia juosta:Plėvelė iš Polipropileno

Sertifikatas: ROSH/REACH/SGS

Naudojimas: smart namų apyvokos prietaisai, apsaugos, medicinos įranga, ebs.

Švino tipas: Radialinis švino-out.

Naudojimas: Medicinos įranga, buitinė technika, PC power inverter, elektrinis suvirinimo aparatas, LED ratai vairo, įkrovimo polių, impulsinis maitinimo šaltinis ir kt.

JCCON Serijos: 1. Bendra standartinė serija,su sąlyga, 105℃ užtikrinti, naudoti 2000 valandų. 2. Aplinkos apsaugos produktas.

Produkto Savybės: 1. Aukštos bangos varža, 105℃ pilnas įtampos, ilgo gyvenimo produkto naudojimo. 2. Aliuminio elektrolitiniai kondensatoriai yra plačiai naudojami išmaniuosiuose namų apyvokos prietaisai, apsaugos, medicinos įranga, ryšių įranga, LED apšvietimas, keitikliai, transporto priemonių, garso stiprintuvai, pramonės dažnio konversija, nauja energija ir kitose srityse, atsižvelgiant ROSH/REACH.

Dėmesio: 1.Matavimo leidžiama paklaida yra ±1.0-2.0 cm. 2.Mūsų kaina mūsų kokybės, įsipareigojo kurti alavo lydmetalis medžiagų, su pagrindinių kompetencijų. 3.Šviesos fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas. 4.Siekdama užkirsti kelią suklastotų ar piratinių produktų, mes ir toliau atnaujinti produkto pakuotės, tačiau tai neturės įtakos kokybei ir vartojimo produktų, naujas ir senas pakuotės bus siunčiami atsitiktinai. 5.Supakuoti gerai, laivybos greičiau per 24 valandos.

Komplektą Sudaro: 10vnt x Elektrolitinius Kondensatorius

20Pcs x Elektrolitinius Kondensatorius

Tipas: Kaip jūsų pasirinkimas!!

Kiekis: Kaip jūsų pasirinkimas!!

(Mes turime daug Išteklių,jei jums reikia daugiau, prašome susisiekti su mumis.)

Apie DUK:

1. Q: I dont gauti mano paketai,ką aš turėčiau daryti?

A: Pls susisiekti su mumis per Paskolai.lt pranešimą pirma.Mes padėsime jums ir surengti patikrinimą mūsų perdirbimo nuorodą.Tuo pačiu metu,jums reikės patikrinti savo pristatymo adresą ir ar mokėjimo sėkmingai.Taip pat, jei esate patogu,pls patikrinti į netoliese post office.

2. K: jūs Galite parduoti didmeninės kainos?

A: Taip,jei jūsų užsakymas virš 5 rinkinius vienu metu.Jūs galite susisiekti su mumis.

3. Q: Ką daryti, kai gaunu negerai modelio gaminio?

A: atidžiai patikrinkite, ar gautas produktas yra toks pat, koks buvo užsakytos.Jei gausite klaidingą produktas, pažeistas produkto, arba dalinės siuntos jūsų užsakymą, prašome nedelsiant kreiptis į parduotuvę, gauti po pardavimo parama.Atsiprašome dėl nepatogumų jums, jeigu kas nors atsitiks, kaip šis.

4. Q: Ką reikėtų daryti, kai yra kokybės problemų produkto?

A: Ar jūs naudojate JCCON produktus pirmą kartą, ar esate JCCON produktų entuziastas, Jei produktas turi naudoti ar techninių problemų, prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau, mes jums parodysime, naudojimo procesas produktą ir išspręsti eksploatavimo problemų, prašome nesijaudinkite.

Apie Atsiliepimą:

Jei jus tenkina mūsų produktą,galite mums suteikti 5 žvaigždžių atsiliepimus ir parodyti savo gražių nuotraukų.Labai jums ačiū!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai