2021 Katė automobilių kabinti ornamentu pack 1/2 Plaukioja Katė Pakabukas Automobilių Kuprinė Papuošalų Kūrybos Keychain Kabinti Apdaila

2021 Katė automobilių kabinti ornamentu pack 1/2 Plaukioja Katė Pakabukas Automobilių Kuprinė Papuošalų Kūrybos Keychain Kabinti Apdaila

p93871

Nauja

Yra sandėlyje

€3.68 €1.84
Vnt.

Žymos: automobilių funni lipdukas, seksualus automobilių ornamentu, automobilių puošimas, auto dekoras, automobilių veidrodėliai pakabukas, katė pack, eado automobilių reikmenys, mx, automobilio pritaikymas priedai, katė raktų žiedas.

Įtrauka:

【3D Efektas】Balionai ir katės yra visi 3D efektai,dvipusis dažų sublimacijos spausdinimo; Pagamintas iš lengvų žėručio akrilo.

【Lengva Kabinti】 balionas katė pakabukas s taip pat yra Automobilių Žavesio pakabinti iš savo galinio vaizdo veidrodėlis, ar kabinti šalia savo langų, lauko duris, jūsų šeimai bus meilė jį.

【Dydis】aukštis 3,3 cm, lengva naudotis, su kitais mažas, ar didelis, reikmenys, aukštis-yra labai aukštas, net jei kelias yra nelygus, tai bus ne nukentėjo vairuotojo galvos.

【Puiki Dovana】balionas katė pakabukas yra madingas, mielas išvaizda, ir gražiai dekoruoti automobilio viduje.Tai yra geriausia dovana pasirinkimas jūsų draugai ir šeima.

【Platus Taikymas] Automobilių kabinti ornamentu katė,Puikiai tinka automobilio galinio vaizdo veidrodėliai, vainikai, durys, ir tt.Labai mielas automobilių pakabas, kuri gali atnešti įdomus savo kelionės.

Aprašymas:

Savybės:

1.Dvipusis dažų sublimacijos spausdinimo.

2.Pagaminti iš lengvų žėručio akrilo, lengva kabinti.

3.Gražiai dydžio lengva koordinavimo su kitų mažų ar didelių dydžių papuošalai.

4.Puikiai tinka automobilių galinio vaizdo veidrodėlis, vainikai, durys, ir daugiau.

5.Geriausia dovana pasirinkimas jūsų draugai ir šeima.

Specifikacija:

Medžiaga: Akrilas

Stilius: daug

Dydis: apie 3,3 cm aukščio

Tikslas: automobilių pakabukas apdaila

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio,tikroji spalva gal šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos spalvos.

Prašome leisti 1-2cm skiriasi dėl rankinis matavimas.

Pakavimo sąrašas

1/2 *Automobilių Kabantys Papuošalai

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai