Šilumos Karoliukai Dantų Fanera Moldable Dantų Protezų Laikinas Dantis Remonto Komplektas

Šilumos Karoliukai Dantų Fanera Moldable Dantų Protezų Laikinas Dantis Remonto Komplektas

p93978

Nauja

Yra sandėlyje

€0.81 €0.41
Vnt.

Žymos: fanera, medienos, dantų fanera, dantų protezų remontas, įtvaras dantys, led kandiklį, dentur, dantų protezai, halloween teeth, dantų protezų klijai, klijai dantys.

Aprašymas :

Laikinas Dantų Taisymo Rinkinys , naudojamas skaldyti dantis , didelių spragų , netolygus dantys ir trūkstamus dantis .Dirba labai greitai ir laikinas naudojimas , taip pat ji gali padaryti jums malonę šypsosi , Kad jūsų dantys ieško gamtos ir gražus .

Lengva Naudotis : Tiesiog įdėkite į verdantį vandenį ( 80 ℃/ 176 ℉) ir galite ją tinkinti .Tai suteiks jums taip užpildyti trūkstamus dantis, laikinai .

Lengvas termoplastinio, kuris veikia kaip molis, kai ji &# 39 ; s šiltas , bet kai ji &# 39 ; s aušinamas , it &# 39 ; s tvirto plastiko .

Pagamintas iš aukštos kokybės ir visiškai saugi medžiaga .Jūs ' re būti tikri, kad jį naudoti ir savo forma / dydis gali būti pritaikytas kaip tiksliai taip, kaip norite, tik, įsidėjęs į verdantį vandenį minučių .It ' s gana lengva padaryti su dantų protezavimo .

Taip pat gali būti naudojamas cosplay , "PASIDARYK pats", custom rankenos , rankenos ir lazdų bumbulai , modelis priėmimo , prototipų ir taip, kaip jums patinka .Jums gali rasti, kad tai yra gana naudingas produktas .

Specifikacija :

Elemento Tipas : Dantų Užpildų

Spalva : Balta

Dydis : 5g / 10g / 15g / 20g / 5ml / 10ml / 20ml / 30ml

Komplektą Sudaro :

1x Danties Remonto Komplektas

Pastaba :

Įdėti rutuliukų boliling vandens ( 80 ℃/ 176 ℉)

Imti po lydymosi

Kad dantų protezų modelis

Įdiegti dantų protezus į burną

Pastaba :

Šis produktas yra laikinas gamybos medžiagos , prašome išvengti naudojant dantų protezus į užkandote sunku objektus ir stipri, lipni maisto produktų .

Prašome negerkite karštų gėrimų, kai nešioti dantų lizdai .

Būkite atsargūs, kai jums padaryti dantų lizdai , don &# 39 ; t būti scalded !

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai