Aukštos kokybės Organza šilko audinys 4yards+2 metrų juostelės šilko medžiaga, skaitmeninis afrikos spausdinti šilko audinio suknelė

Aukštos kokybės Organza šilko audinys 4yards+2 metrų juostelės šilko medžiaga, skaitmeninis afrikos spausdinti šilko audinio suknelė

p94139

Nauja

Yra sandėlyje

€42.89 €21.45
Vnt.

Žymos: spausdinti afrikos audinys, vakarienė suknelė balta, šilko audinys, organza roll, velvetas medvilnės audinio, šilko taftos audiniai, ankara audinys, satino audiniai vyrai, klostyti satino audinys, super vaškas.

Paveikslėlyje parodyta:

Q &A

Q1:Kodėl prekėms, man atrodo, skiriasi nuo spalvos parodyti svetainėje?

Beacause visi naudoti skirtingų ekrano ekrano, tai gali turėti chromatines aberacijas įvairių displayer, mes stengiamės, kad ji arti realaus produkto.

Q2:Kodėl muitinės klausti mokėti muito?

Beacause skirtingų šalių, turi savo politiką, jei jūs turite sumokėti už tai jūs galite, prašome patikrinkite, ar jūsų šalyje yra mokesčių grąžinimo politikos.

Q3:Kodėl aš gauti produktą, ilgis mažiau nei aprašymą?

Mūsų gaminiai yra reikia dažų arba spausdinti,siekiant užtikrinti, kad jūsų sveikatą, tai yra padaryta aukštos temperatūros procesas, aukšta temperatūra daro audinio susitraukimas, taip, kad audinys yra trumpesnis nei faktinis,bet nesijaudinkite, mes siekiame pagerinti gamybos procesą, klaidų kontrolė 0.3 metrų, arba tiek (normaliomis aplinkybėmis yra 6 metrų).

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai