6902B didinamasis stiklas Dvigubas Objektyvas Su 3 LED Žibintai, Rankiniai Didinamojo Stiklo 3X Didelė Objektyvo Ir Mažas Objektyvas 45X Mokyklos Reikmenys

6902B didinamasis stiklas Dvigubas Objektyvas Su 3 LED Žibintai, Rankiniai Didinamojo Stiklo 3X Didelė Objektyvo Ir Mažas Objektyvas 45X Mokyklos Reikmenys

p94704

Nauja

Yra sandėlyje

€9.25 €5.46
Vnt.

Žymos: stiklo padidinti, ranka objektyvas led didinamasis stiklas, 3d telefono ekrane, 3 ranka, 360 lazerio lygis, srauto jungiklis vandens, lazerio lygis lauko, 3d lazerio lygis, mėlyna lazerio lygis, 16 linija lazerio lygis.

{infomodule}

Techniniai duomenys:

Produkto Pavadinimas: Dvigubas Objektyvas Su 3 LED Žibintai, Rankiniai Didinamojo Stiklo 3X Didelė Objektyvo Ir Mažas Objektyvas 45X

Medžiaga: Plastikas, Stiklas

Spalva: Balta+ Juoda

Funkcija:Su mygtuką įjungti/išjungti Led

Objektyvo Skersmuo:7.5 cm/2.95"(didelis objektyvas)

Didinimo Galia:45X (mažas objektyvas) & 3X (didelis objektyvas)

Lengva Laikyti Galia: 3 x AAA baterijos (nėra įtrauktos į paketą)

Savybės:

Nepriklausomas apšvietimo: ultra ryškus LED šviesos užtikrina geriausią apšvietimo efektas, todėl tekstas ir išsiplėtusios vaizdai būtų aiškesni ir tikslesni, tinka skaitymui naktį.

- Natūra Dvigubo lęšio dizainas: didinama 3X ir 45X, ji labai tinka tikrinti, laikraščiai, dokumentai, žemėlapiai, monetos, ženklai, elektroninių kūrinių, papuošalų, nuotraukų, rankdarbių, siuvimo, išskirtinį nuotraukų spausdinimo papuošalai.

- Tai didinamasis stiklas yra lengvas ir gali būti lengvai atliekami aplink.Jis gali būti atidarytas arba uždarytas vienas mygtukas.

- Vyresnio amžiaus žmonių, studentų, meno ir amatų specialistai, labai tinka jums perskaityti žemėlapiai, laikraščiai, knygos ir žurnalai.

- Vaizduotės unikalius LED apšvietimo dizainas yra puikus reikalavimus, seniūnai.

- Į 45X objektyvas " židinio ilgis yra labai trumpas, todėl tai, ką mūsų akys mato, yra visos ryšio apverstas, sumažintas realaus vaizdo.

Pakuotė:

1X didinamasis stiklas(baterijos nėra įtrauktos į paketą)

Pastaba:

1.Prašome leisti po 0,5-1 colio skirtumas dėl rankinis matavimas. (1inch=2,54 cm)

2.Spalva tikrąjį daiktų gali šiek tiek skirtis nuo sąrašas vaizdus, dėl skirtingų kompiuterio ekrano, ačiū už jūsų supratimą.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai