Fidget Streso Atsarginiais Fidget Trinkelėmis Žaislas Su 10 Fidget Funkcijų Streso Atsarginiais Išspausti Įdomus Magija Rankena Žaislai Paramos Slėgio Žaislas

Fidget Streso Atsarginiais Fidget Trinkelėmis Žaislas Su 10 Fidget Funkcijų Streso Atsarginiais Išspausti Įdomus Magija Rankena Žaislai Paramos Slėgio Žaislas

p95106

Nauja

Yra sandėlyje

€2.06 €1.65
Vnt.

Žymos: drugelis kubos karoliai, spinner vielos, ranka suktuko, stresas, fidget, anti stresas, antistress žaislas, 18mm kubos link grandinės, antistress ranka, kubas fidget.

Kulka Taškų:

1、10 Fidget įranga: įtempių žaislas turi 10 funkcijų, 1. Imituoti žaidėjus kreiptuką, 2. Ratai ir kamuolys 3. Mygtuką, 4. Krumpliaračiai, 5. Piršto trinties, 6. Jungiklis 7. Pirštų masažas roller, 8. Spyruoklinė slankiklį, 9. Įgaubtas skydelis trina pirštus, 10. Nugara skydelis įrengtas sklandžiai tekinimo, kurias lanko formos paviršiaus.

2、Lengva Atlikti: žaislas padeda sumažinti stresą, ir tai yra puiki mokymosi, darbo ar gyvenimo, tinka pacientams, sergantiems ADHD.

3、Premium Medžiagos: žaislas pagamintas iš drop-atsparus plastiko ir turi 3-sided gėlių formos naudotis greiferiniai galimybes, ir gerai patrinkite pirštais.

4、puiki Dovana: Tinka žmonėms virš 3 metų amžiaus, pasakų dovaną šeimos nariams ir draugams, puiki dovana idėja, gimtadienius, Kalėdas ir kitas šventes.

5、Padeda Atsipalaiduoti: Tai ranka žaislas yra gera priemonė smagiai atsipalaiduoti ir kiekvieną dieną, leidžia jums atsipalaiduoti ir smagiai savo laisvo laiko, ir taip pat leidžia jums daugiau dėmesio jūsų užduotis.

Savybės:

10 Fidget įranga: įtempių žaislas turi 10 funkcijų, 1. Imituoti žaidėjus kreiptuką, 2. Ratai ir kamuolys 3. Mygtuką, 4. Krumpliaračiai, 5. Piršto trinties, 6. Jungiklis 7. Pirštų masažas roller, 8. Spyruoklinė slankiklį, 9. Įgaubtas skydelis trina pirštus, 10. Nugara skydelis įrengtas sklandžiai tekinimo, kurias lanko formos paviršiaus.

Lengva Nešti: žaislas padeda sumažinti stresą, ir tai yra puiki mokymosi, darbo ar gyvenimo, tinka pacientams, sergantiems ADHD.

Premium Medžiagos: žaislas pagamintas iš drop-atsparus plastiko ir turi 3-sided gėlių formos naudotis greiferiniai galimybes, ir gerai patrinkite pirštais.

Ideali Dovana: Tinka žmonėms virš 3 metų amžiaus, pasakų dovaną šeimos nariams ir draugams, puiki dovana idėja, gimtadienius, Kalėdas ir kitas šventes.

Padeda Atsipalaiduoti: Tai ranka žaislas yra gera priemonė smagiai atsipalaiduoti ir kiekvieną dieną, leidžia jums atsipalaiduoti ir smagiai savo laisvo laiko, ir taip pat leidžia jums daugiau dėmesio jūsų užduotis.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Įtempių Žaislas

Medžiaga: ABS

Dydis: apie 6,5*7*3cm/2.56*2.76*1.18 į

Pakavimo Sąrašas:

Žaislas*1

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten yra kai kurių spalvų skirtumas, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai