3-in-1 Matavimo Juosta Lazerinis Skaitmeninis Tapeline Tiksliai Juosta String Režimas Multifuction Lazerio Juostos Linijos Priemonės, Įrankiai, Matavimo Juosta

3-in-1 Matavimo Juosta Lazerinis Skaitmeninis Tapeline Tiksliai Juosta String Režimas Multifuction Lazerio Juostos Linijos Priemonės, Įrankiai, Matavimo Juosta

p95816

Nauja

Yra sandėlyje

€17.19 €11.86
Vnt.

Žymos: lazerinis matuoklis, skiepų juosta, lazerio galia, i taikinį lazerio, anglų priemonė juosta lazeriu, sodo juosta, lazerio žiūrėti, metrinis juosta, priemonė juosta lazerio įkraunama, lazerio rangefind.

3-in-1 Skaitmeninis Lazerinis Tapeline Tiksliai Juosta Priemonė Namų String Režimą, Multi-fuction Matavimo Juosta Priemonė, Įrankis Aprašymas:

1.100% Brand new ir aukštos kokybės

2.Ji užtikrina tikslumą, su trimis būdais matuoti.Tai yra naujas ir novatoriškas būdas įvertinti, greičiau, lengviau ir efektyviau!Nebegali būti tik nerimtas, metalo juostos priemonių, kad gali būti tik priemonė tiesiai paviršių.

3.Styginių režimas naudoja tradicinius matavimo seka, kad yra pagaminti iš lankstaus nailono, kad gali sulenkti aplink objektus.

4.Roll režimas leidžia matuoti kreivės ir įvairių daiktų, tiesiog geležinkelių visoje paviršiaus - jums gali matuoti iki 999 cm!

5.Ir lazerio režimas leidžia įvertinti per visą kambarį arba dideliems atstumams

6.Ji yra ryškus LED skaitmeninis ekranas, turi įmontuotą atminties saugojimo ir gali lengvai perjungti tarp standartinio ir metrinė vienetų.

7.Pastatytas rangovas standartus, tai kietas, tvirtas, patvarus, bei suteikia miręs,-tikslūs matavimai kiekvieną kartą.

Savybės:

1.3-in-1 juostos priemonė

2.3 skirtingus matavimo režimai: roll režimas, styginių režimas, & lazerio režimas

lazeriniai matavimo vadovas pateikia tikslius matavimus

3.Didelis, back-lit LED skaitmeninis ekranas

4.Spalva: Kaip nuotraukoje parodyti

Pakuotė:

1 x 3-in-1 juostos priemonė

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai