23 Vnt Multitool Virpesių Pjūklų Rinkinius Greitas Išleisti, Dewalt Pjovimo Mediena Minkšta Metalo Plastiko Multitool Priedai

23 Vnt Multitool Virpesių Pjūklų Rinkinius Greitas Išleisti, Dewalt Pjovimo Mediena Minkšta Metalo Plastiko Multitool Priedai

p96205

Nauja

Yra sandėlyje

€23.34 €14.00
Vnt.

Žymos: wood chipper china, dewalt multi įrankis, dewalt komplektas, shredder chipper blade, švirkštų trigubas, hilti įrankis, dewalt įrankis, dewalt, ašmenys multitool, įrankių rinkinys dewalt combo kit brushless.

Sveiki atvykę į mano parduotuvę

23-Gabalas virpesių priedų rinkinį sudaro medienos pjovimo pjūklų, Bi-metalo multitool peiliukai, šlifavimo padas, švitriniu popieriumi

Jis gali patenkinti įvairių darbo vietų poreikį, pvz., pjaunant ar pjaunant metalo/medienos/plastiko, šlifavimo kietmedžio

Idealiai tinka interjero apdailai,medienos ir "PASIDARYK pats".

Aukštos kokybės svyravimus pjauti rinkinys pagamintas iš aukštos anglies plieno, nerūdijančio plieno, bi-metalo karbido lydinio, kietesnis ir patvaresnis.Pjovimo ašmenų paviršius yra padengtas elektroforezės juoda apdaila, kuri apsaugo nuo korozijos, šilumos ir atsparumas dėvėjimuisi, užtikrina ilgą tarnavimo laiką.

Specialios konstrukcijos tikslumo pjovimo.Built-in ilgio skalės žymių ant abiejų pusių virpesių įrankio ašmenys, iš vienos pusės colio ir kitas mm, lengvai skaitomas, siekiant užtikrinti tikslią pjovimo poveikį.Tuo tarpu, specialiai sukonstruotas tikslumo multitool pjūklų turi ilgiau banguoti dantų, kurie gali suteikti greitesnis, švaresnis gabalai medienos ir plastiko.

Universali sąsaja sistema.Mūsų greito atleidimo pjūklų yra puikiai suderinamas su dauguma vibraciniai įrankiai, tokie kaip Fein Automatinio, Ryobi, Milwaukee, Hitachi, Black & Decker, Čikagoje, Meistras, Dewalt ir kt.Pastaba: kai kurie modelis prietaisai turi būti ueses su C įrašą adapteris E. g. M Dremel M40/M45, Bosch MX30E / MXH180B ir kt.

PASTABA:

Virpesių Įrankio Ašmenys nėra suderinama su Fein Starlock, Bosch MX30EC-31 ir Bosch Greitas Išleisti įrankiai, Fein " Supercut, Worx, Dremel Multi-Max 6300).

Pakuotė:

23 Vnt Virpesių Multi-tool Pjūklų

Bendros problemos

1. Kada jis bus pristatytas?

Paprastai užsakymai iki 4pm bus išsiųstas tą pačią dieną.

2. Kaip yra produkto kokybė?

Visi gaminiai yra kruopščiai atrinkta ir garantuota kokybė, prašome būti tikri, kad pirkti

3. Kaip apie po pardavimo apsauga?

Visi gaminiai yra kruopščiai atrinkta ir kokybę garantuoja.

Jei gavimo metu yra beveik baigtas, jūs galite susisiekti su manimi ir galėsime pratęsti laiką.

Jei yra kokių nors problemų, susijusių su produkto, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes tikrai suteiksime jums priimtiną sprendimą, prašome nekelti ginčų nedelsiant, tai yra labai svarbu!Pasitiki mumis, ir mes padarysime viską už jus!

Jei esate patenkintas produktu, galite mums duoti teigiamų atsiliepimų ir mums 5 žvaigždučių!Tai yra paskatinimas mums, ir svarbu mums!

pastaba

1: Dėl skirtingų monitorių ir apšvietimo efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų ekrane vaizdą, kad ten gali būti kai kurių spalvų skirtumas.

2: Dėl skirtingų matavimo metodų, prašome leisti dydžio nuokrypis 1-2cm (1cm=0.39 cm), dėkojame už jūsų supratimą.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai