Silikoninis Piltuvėlis Lankstymo Kanalai aliejus, Skystas Filtro Virtuvės Įrankiai, Sulankstomas Piltuvą Išardomas Nešiojamas Piltuvą su Pagrindo Turėtojas

Silikoninis Piltuvėlis Lankstymo Kanalai aliejus, Skystas Filtro Virtuvės Įrankiai, Sulankstomas Piltuvą Išardomas Nešiojamas Piltuvą su Pagrindo Turėtojas

p9657

Nauja

Yra sandėlyje

€3.97 €2.74
Vnt.

Žymos: yzf rėmo skaidrių.

Aprašymas:

Savybės:

1.Saugi Medžiaga: Minkštas maisto kokybės silikono medžiagos, BPA free, bekvapiai, lanksti,Ji gali būti saugiai naudojamas.Nereikia jaudintis, kad piltuvą virtuvė gali pakenkti jūsų šeimos sveikata.

2.Praktinių Virtuvė Įtaisą: ji gali padėti jums perkelti skysčių ar sausa ingredientas, ir užkirsti kelią jos ištekėjimo,karščiui atsparus nuo -40°C iki 230°C, plauti indaplovėje.

3.Sutaupyti Vietos Virtuvėje: Puikus dizainas,sulankstomos piltuvą galima sulankstyti ir pasitraukė, ir tai yra kabinti skylę,jūs galite sulankstyti ir pakabinti jį ant sienos,o ne užima vietos.

4.Nešiojamų ir Lengva Naudoti: Paspauskite lengvai trauktis, traukti, kad greitai atšokti,tai labai patogu suaugusiesiems ir vaikams juo naudotis.

5.Lengva Valyti ir Saugyklos: Tiesiog įpilkite nedidelį kiekį muilo arba valymo skystis ir nuplaunama šiltu vandeniu arba įdėkite į indaplovės, sulankstyti silikono kanalą yra labai lengva laikyti.Jis gali būti dedamas į stalčių arba pakabinti.

Skelbimas:

Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis

Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas

Aprašymas:

1.Medžiaga: Silikonas, pp

2.Spalvos: mėlyna, geltona, rožinė, žalia

3.Dydis: 11.94 x 10.4 x 9.4 cm

4.Produkto kategorija: tepalo nuotėkis

5.Stilius: modernus ir paprasta, šviesos prabanga

Komplektą Sudaro:

1 x Silikoninis Piltuvėlis

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai