TPU Plastikinis Telefono dėklas Atgal Ultra Plonas Telefono Dangtelį Dulkių Įrodymas Matinio Mobile Shell "iPhone", 12 " Pro Max

TPU Plastikinis Telefono dėklas Atgal Ultra Plonas Telefono Dangtelį Dulkių Įrodymas Matinio Mobile Shell "iPhone", 12 " Pro Max

p97881

Nauja

Yra sandėlyje

€0.34 €0.24
Vnt.

Žymos: yz450f karšto.

TPU Plastikinis Telefono dėklas Atgal Ultra Plonas Telefono Dangtelį Dulkių Įrodymas Matinio Mobile Shell "iPhone 12 / "iPhone", 12 " Pro " / "iPhone", 12 " Pro Max

Aprašymas:

Tokio telefono dangtelis tinka iPhone, galite pasirinkti mėgstamą vieną užsakymą, kuris yra geras priedas, skirtas prailginti tarnavimo laikas, jūsų telefono.

Šio telefono dangtelis yra pagamintas iš plastiko ir TPU medžiagos, kuri yra ilgaamžė ir nėra lengva būti sugadintas, galite naudoti jį ilgą laiką be rūpesčių.

Telefono atgal atveju gali apsaugoti telefoną atgal ir krašto nebūtų pažeistas metimo, kuris yra atsparus smūgiams ir dulkėms, ir ultra-plonas dangtelis nebus jaučiatės pavargę, kai ūkyje ilgą laiką.

Matinė plėvelė tekstūros telefono dangtelis yra patogu palieskite ir palaikykite, ir pusiau permatomas tipas yra madinga, galite užsisakyti, pagal jūsų patinka.

Fotoaparatas padengti skirta tikslias skyles, kurios bus ne blokuoti peržiūrėti kampas fotografuojant, padaryti jūsų gyvenimą ir patogiau.

Specifikacija:

Medžiaga: TPU, plastiko.

Spalva: tamsiai žalia, skaidri, juoda, tamsiai mėlyna.

Dydis: 14.9*7.36*1cm.

Tipas: atgal.

Stilius: paprastas.

Suderinamumas:

"IPhone" 12.

"IPhone" 12 "Pro".

IPhone 12 Pro Max.

Pastaba:

Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Prašome leisti šiek tiek nuokrypio matavimo duomenis ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant.

Pakuotė:

1x telefono dangtelį.

Pakavimo sąrašas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai