1 VNT ranka stumti mini plastiko pripučiamas kamuolys mašina, pripučiami latekso balionas, aliuminio plėvelės balionas

1 VNT ranka stumti mini plastiko pripučiamas kamuolys mašina, pripučiami latekso balionas, aliuminio plėvelės balionas

p98266

Nauja

Yra sandėlyje

€6.56 €3.94
Vnt.

Žymos: ekstruderiu mašina, plastikiniai, professional balloon machine, balionas bokštas, aukso pripučiami kamuoliai, balionas siurblys mašina medicinos, balionas tatuiruotė, plastikinius kamuoliukus žaidimai, konfeti popierius, sulankstomas plastikinis kamuolys, balionas įdaru mašinos.

Jis yra naudojamas, siekiant padidinti įvairių pripučiami įrangą, greitai ir patogiai.Naudokite mūsų rankinių pripūtimo išsaugoti savo plaučius ir užkirsti kelią plastiko patekti į burną!

[Plačiai naudojami] Laikomo oro siurblys yra labai tinkama šalis, lateksiniai balionai, fitness ball kėdės, joga kamuolius, stabilumo kamuoliai, core kamuolius, fitness kamuolius, fitneso kamuoliai, kamuoliai, Pilates, kūno rengybos kamuolius, fitness kamuolius, fiziologinių kamuolius, sėdi kamuolius, fitness Ball ir kt.

[Aukštos kokybės medžiaga]: Mūsų delniniai balionas siurblys yra pagamintas iš aukštos kokybės, patvaraus plastiko, su tvirta struktūra, kuri galėtų užtikrinti ilgalaikį naudojimą.Suaugusiems ir vaikams gali taip pat naudoti jį.Atsitiktinė Spalva

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<