1Pcs Vaistažolių Scabies Kremas Gaktos Kūno Utėlių Erkės Pažasties Intymių Kūno Pruritus Dermatitas Antibakterinis Tepalas Odos Priežiūra

1Pcs Vaistažolių Scabies Kremas Gaktos Kūno Utėlių Erkės Pažasties Intymių Kūno Pruritus Dermatitas Antibakterinis Tepalas Odos Priežiūra

p98633

Nauja

Yra sandėlyje

€2.23 €1.34
Vnt.

Žymos: bžūp vaikas, optinio pluošto jutiklį, visą slydimo, utėlių gydymą, kremas kulno, arnikos kremas, gaktos, gaktos plaukų, kremas tailandas, kremas artritas.

Paketas apima : 1pcs kremas

Kaip veikia šis Kremas veikia?Ką tai padaryti už mane?

1.šis tepalas veikia paralyžiuojami erkės, kurios sukelia scabies, žudyti juos ir jų kiaušinių.

2.Šis produktas turėtų atsikratyti scabies užkrėtimo po vieną paraišką.Tačiau, odos niežulys gali užtrukti iki 2 savaičių išnyksta po gydymo.

3.Antras prašymas gali būti reikalingi 7 iki 10 dienų po gydymo, jei jūs vis dar matote gyventi scabies erkės ar naujų pakitimų ant odos

Kaip turėčiau tai naudoti Kremą?

1.Suaugusiųjų ir vaikų 12 metų amžiaus ir vyresni), įprastinį kiekį kremo reikia per gydymas yra maždaug du vamzdelio (30 g).Vaikai 12 metų amžiaus ir vyresni), įprastinį kiekį kremo reikia per gydymas yra 15 g, ir suaugusiems yra 30 g.Jei galvos, kaklo, galvos ir išorinė ausis reikia gydyti, daugiau grietinėlės gali būti reikalingas padengti šias sritis.

2.Prieš naudojant šį produktą, įsitikinkite, kad jūsų oda yra švari, sausa ir kieta.Ne karštoje vonioje arba dušo kabinoje, prieš naudojant .

3.Daugelis dalykų, gali turėti įtakos dozę vaistų, kad asmuo poreikius, kaip antai kūno svoris, kitų sveikatos sutrikimų ir kitų vaistų.Jei jūsų gydytojas arba vaistininkas rekomendavo dozė skiriasi nuo tų, išvardyti čia, nereikia keisti taip, kad naudojate vaistų nepasitarę su savo gydytoju arba vaistininku.

4.Šis vaistas dažnai atsikrato a scabies užkrėtimo po vieną paraišką.Dauguma žmonių, nereikia antrą kartą.reikia antrą kartą.Tačiau, jei jūs pamatyti gyvus scabies erkės ar naujų pakitimų ant odos 7 iki 10 dienų po pirmą kartą, antrą kartą, turėtų būti naudojami tuo pačiu būdu kaip ir pirmasis gydymo.

5.Nuo scabies plinta per kontaktą, jūs turėtumėte įsitikinti, kad jūsų šeimos nariai ir seksualinio partnerio (- ių) svarstomos scabies užkrėtimo.Jei jie yra užkrėstos, jie turėtų kalbėti su savo gydytoju arba vaistininku, nedelsiant apie tai, kaip naudoti šį produktą.

6.Norėdami išvengti reinfestation, visi drabužiai, patalynė ir rankšluosčiai naudojami užkrėstos asmuo 2 dienas prieš gydymą turėtų būti mašiną nuplauti karštu vandeniu ir džiovinamas džiovintuvas karšto ciklą ne trumpiau kaip 20 minučių, arba sausai valyti.Čiužiniai naudoja užkrėstos asmuo neturėtų būti naudojami 48 valandas, ir tualeto sėdynės ir šukos turėtų būti dezinfekuojami.

Atsargumo priemonės:

1. Nerašykite gleivinė; nenaudokite tiems, kurie su odos alergijos. 2. Šis produktas skirtas išoriniam naudojimui; nėščioms moterims reikėtų jį naudoti atsargiai. 3. Venkite kontakto su akimis: prašome jį laikykite ma¾iems vaikams.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai