4pcs/Set Mini Ratukas Ratų Saugojimo Dėžutė Skriemulys 360 laipsnių Universalus Baldai Varantys Namų ūkio Įrankis Juda meble i drapaki

4pcs/Set Mini Ratukas Ratų Saugojimo Dėžutė Skriemulys 360 laipsnių Universalus Baldai Varantys Namų ūkio Įrankis Juda meble i drapaki

p99736

Nauja

Yra sandėlyje

€1.14 €0.71
Vnt.

Žymos: gimnastikos rato, helicoil įrankis, Ratukas Varantys, mini saugus, skriemulys, grindų ilgis mergina, plastic pulley, miniatiūriniai ratukas ratų, rinkinys vežimėlis, box įrankis.

Aprašymas:

Viskas ko jums reikia yra universaliųjų skriemulys, kad gali suktis laisvai ir turi stiprų apkrova-guolis, kuris gali padėti jums išspręsti visas problemas, kurias sukelia sunkių daiktų!

PAGRINDINĖS SAVYBĖS:

[Veiksminga taupantis] Tiesiog įklijuokite universalus varantys ant dėžutės apačioje, ir sunki dėžė gali būti lengvai perkelta!Tinka juda ir valymo, jis gali būti taikomi įvairių tipų ir dydžių sandėliavimo dėžės ir pakavimo dėžės.

[360 laipsnių Nemokamai Sukimosi] Kamuolys tipo pasta skriemulys, gali skaidrę su bet kuriuo kampu, ne tik, visiškai tylus, kai naudojamas.Tinka makiažo saugojimo, virtuvė, stalo, miegamasis, vonios kambarys, gyvenamasis kambarys, ir apatinės lentynos, sandėliavimo.

[Gera Apkrova] roller stovas yra pagamintas iš aukštos kokybės ABS medžiaga, kuri yra tvirta ir nusidėvėjimui atspari, ilgas tarnavimo laikas.Jis gali lengvai judėti sunkiųjų daiktų, be spaudimo.

[Lengva Naudoti] Viskas, ką jums reikia padaryti, tai pridėti vientisas klijų prie skriemulio ir vieta skriemulys ant dėžutės apačioje 24 val. naudoti jį.Sklandžiai skriemulys, tegul sunkių daiktų nebėra nerimauti!

Techniniai duomenys:

Produkto Pavadinimas: pasteable universaliųjų skriemulys

Pakuotė: 4 plastikinės kortelės

tekstūros medžiagos:Plastiko,plieno

Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Pakuotė:

Pasta Tipo Universaliųjų Skriemulys*4

Pastabos:

Atkreipkite dėmesį : apačioje gumos kamuolys buvo modernizuotos plieno kamuolys, kuris yra sklandžiau ir tyliau, kai stumdosi

Skelbimas:

1.Prekės spalva rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skirtis dėl jūsų kompiuterio monitoriaus, nes monitoriai yra ne kalibruotas pats.

2. Atleisk, 0,5 cm-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai