12 X Storio Motociklo Rato Lipdukas Vandeniui Reflectives Ratlankio Padanga Lipdukas Apsaugos Lipdukai BMW F800GS f800 gs f 800gs

12 X Storio Motociklo Rato Lipdukas Vandeniui Reflectives Ratlankio Padanga Lipdukas Apsaugos Lipdukai BMW F800GS f800 gs f 800gs

p101973

Nauja

Yra sandėlyje

€12.61 €7.43
Vnt.

Žymos: 1200 gs, 12 ratų, f800r lipdukas, ibiza sport, f 800 gs, stendas f800gs, ratų lipdukas grynas, galinis aptakas " ford kuga, bmw e90 emblema, dėžutė bmw 800gs.

Pastaba: palikti 7.5 iki 8 em tarpas tarp kiekvienos juostos

Apie gaminį:

- Tai rinkinys, šviesą atspindintys lipdukai.

- Šie lipdukai atrodo labai gražus

- Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

- Būklė: 100% Visiškai Naujas

-Kiekis: 1 set = 12 juostelių

(4 Grande Logotipas)

Švarus kraštą, Pašalinti dulkių ir alyvos.Vieta ratą po saule ir oro temperatūra yra apie 15 laipsnių Celsijaus arba 59 laipsnių pagal celsijų.Klijų ant nugaros, tiesiog nulupkite ir klijuoti (nereikia įdiegti lipdukai ant lietingą dieną arba aukštas oro drėgnumas!)

PATARIMAI:

1. Mūsų pasta, lipdukas turi būti atskirtos atstumą, ir tada kitą lipdukas priklijuotas, kad rato paviršius bus ne būti visiškai padengtas.Jei jums reikia priklijuoti visą padangų, galite pasirinkti pirkti dvi lipdukai ar pirkti nauja mūsų ratlankio lipdukas (20 juostelių)

2. Balta spalva atrodo šiek tiek pilkos dėl įtakos iš šviesą atspindinčios medžiagos.Jeigu negalite sutikti su šiomis grays, galite susisiekti su klientų aptarnavimo pirkti baltos spalvos, kuri yra ne atspindinčios medžiagos.Jei nėra pastabų ir ne susisiekite su klientų aptarnavimo, šviesą atspindintys lipdukai yra siunčiami.

3. Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau išspręsti šią problemą už jus.

Mes, be abejo, padės jums išspręsti šią problemą ir suteikti jums priimtiną atsakymą.Nesant bendravimo, tikiuosi, kad jūs:

1 ,neatidarykite ginčą ne bus;

2 ,nepalikite neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys;

--- Ačiū už jūsų supratimą :)

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai