Ožerškiai,Lycium Chinensis,Goji Uogų,Raudonųjų Kinijos Ožerškiai Goqi

Ožerškiai,Lycium Chinensis,Goji Uogų,Raudonųjų Kinijos Ožerškiai Goqi

p104464

Nauja

Yra sandėlyje

€17.65 €15.18
Vnt.

Žymos: suknelė raudona, kinų tradicija, apšvietimo seletti, maljorka, viagra moterims, augalų sėklos, šildymo kilimėlis, kamera netikras, virtuvės vinilo vandeniui, bambuko padėklų.

Lycium barbarum yra savotiška Kinų medicinos medžiagos ir maisto, ir medikamentų.Mirkymas gudobelė vandenyje yra metodas, sveikatos išsaugojimą ir gali padidinti skonį ir saldumą.Tuo pačiu metu, ji turi daugiau poveikio, nes ožerškiai gali papildyti qi ir kraujo ir atidėti senėjimo.Apskritai, jis yra pakankamai įdėti apie 10 kapsulių per laiką vandenyje, kuris yra apie 10-15g, pageidautina ne daugiau kaip 20g.

Paprastai mirkti puodelio ožerškiai.Po geriamojo vandens, galite pridėti virinto vandens ir pamerkti ji daug kartų.Po mirkymo, likusi ožerškiai gali būti išmesti ar valgyti vaisių.

Santrauka šešiolika pagrindinių poveikio ožerškiai:

1. Imuninės reglamentas; anti-oksidacijos, anti-senėjimo; priešnavikinį; anti-nuovargis; sumažinti kraujo lipidų; sumažinti cukraus kiekį kraujyje; sumažinti kraujo spaudimą; žvalumo inkstai; apsaugoti kepenis; gerinti regėjimą; gerinti regėjimą; stiprinti smegenų; detoksikacija; apsaugoti reprodukcinės sistemos; atsparus spinduliuotės žalą.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai