GUMINIS KILIMAS DANGTELIO APSAUGINIS DANGTIS DEKORATYVINIS DANGTELIS LASTIKLI ÖRTÜ

GUMINIS KILIMAS DANGTELIO APSAUGINIS DANGTIS DEKORATYVINIS DANGTELIS LASTIKLI ÖRTÜ

p109161

Nauja

Yra sandėlyje

€16.81
Vnt.

Žymos: kelių kilimų 200cm, kilimų grindų, pliušinis karpet, miegamajame kiliminė danga, Kilimas, madinga nagų salonas, ruda austas kilimas, apsaugos moterims, flor gėlių kilimas, Plakatas.

KILIMŲ APIMA APSAUGOTI JŪSŲ KILIMAI IŠ IŠORĖS VEIKSNIAI, TAIP PAT PADĖTI JUMS PAKEISTI NUOTAIKĄ SAVO NAMUOSE SKIRTINGŲ MODELIŲ.Tai anti-bakterinė.Tai Anti-Alerginių.Au, nėra dulkių.Lengva Valyti.Neteplios.Tai Ne Spalvą.Šilkiniai Specialios bauda aksomo audinys yra naudojamas.Pagal jį yra sustiprintas padangos.Tai visiškai apdengia savo kilimą.Jis nerenka, jūs galite lengvai valyti su dulkių siurbliu.Kilimų dangteliai yra lengvai plauti skalbimo mašina (nenaudojant minkštiklių). (Iki 30 laipsnių) dėka ypatingos audinio struktūros, ji nesideformuoja, neblunka spalva, galima plauti ir naudoti daug kartų.Tai yra produktas su aukštos kokybės ir atsargūs, meistriškumo, kad jūs galite iš karto pajusti skirtumą.Dėka savo struktūros, kurios visiškai apsiaustas jūsų kilimas, tai nėra slydimo ir surinkti.Jūs galite naudoti įvairių kilimai bet kuriuo metu.Tai priemonės, 160x230 CM ir 200x300 CM.BŪKITE ATSARGŪS, MATUOTI, VISAPUSIŠKAI.NĖRA RUOŽAS MARŽA.TAI NĖRA PORĖTAS IR TURI PLONAS STRUKTŪRA.DĖL SKIRTINGO ŠVIESOS IR ATRAKCIJA, GALI ŠIEK TIEK SPALVOS.

HALI ÖRTÜLERI HALILARINIZI DIŞ ETKENLERDEN KORUMANIN YANINDA FARKLI DESENLER ILE EVINIZIN HAVASINI DEĞIŞTIRMENIZE YARDIMCI OLUR.

Stabdžių bakteriyeldir.Stabdžių Alerjiktir.Hav toz çıkarmaz.Kolay Temizlenir.Leke tutmaz.Rengi Bozulmaz. Ipeksi Özel Ince kadife kumaş kullanılmıştır.Altında takviye lastikler vardır.Halınızı ten olarak sarar.Toplanma yapmaz, elektrikli süpürge ile rahatlıkla süpürebilirsiniz.Halı örtüleri rahatlıkla çamaşır makinasında (yumuşatıcı kullanmadan) yıkanır. (30 dereceye kadar) Özel kumaş yapısı sayesinde, deforme olmaz, rengi solmaz Defalarca yıkayıp kullanabilirsiniz.Kalitelidir ve itinalı işçiliği ile farkını hemen hissedebileceğiniz bir üründür.Halınızı tamamen saran yapısı sayesinde kayma ve toplanma yapmaz. Istediğiniz zaman farklı halılarınızda kullanabilirsiniz.

160x230 CM ve 200x300 CM ÖLÇÜLERINDEDIR.ÖLÇÜLERI TEN UYGUNLUKTA ALMAYA LÜTFEN DIKKAT EDINIZ.ESNEME PAYI YOKTUR.SÜNGERLI DEĞILDIR VE INCE BIR YAPIYA SAHIPTIR.

IŞIK VE ÇEKIM FARKLILIKLARINDAN DOLAYI KÜÇÜKTE OLSA RENK DEĞIŞIKLIĞI OLABILIR.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai