Medvilnės Buffalo Pledas Juoda ir Balta Kilimėlių Buffalo Patikrinti Kilimas Languotas Lauko Kilimas Lauko Pledas Słomianka Virtuvės/Vonios kambarys

Medvilnės Buffalo Pledas Juoda ir Balta Kilimėlių Buffalo Patikrinti Kilimas Languotas Lauko Kilimas Lauko Pledas Słomianka Virtuvės/Vonios kambarys

p162242

Nauja

Yra sandėlyje

€4.48 €3.09
Vnt.

Žymos: buffalo pledas, europos kilimėliai, boho kilimas, miegamajame kiliminė danga, kilimų lauko, kilimų balta, vestuvių balta carpert, Kilimas, medvilnės kilimas, legging a pledas.

Aprašymas:

Medvilnės Medžiaga - rankomis austus pledas kilimėliai su klasikinių juodos, baltos žymės modelio, kilimas yra ypač minkštas ir patogus liesti aplinkos apsaugos audinio, tvirtos medvilnės kilimas leis ilgalaikį naudojimą.

Lengva Priežiūra - Šio lauko kilimas yra lengvai valoma, galite naudoti paprastą dulkių siurblį, nupūsti purvo greitai.Ar galima rankomis arba mašina plauti.

Storas & Patvarus - Juoda ir balta languotas kilimas įėjimo durų słomianka audinio kokybės ir ilgalaikį dvigubai paprastas medžiagas.Minkšti ir patogūs liesti.Storas, ir trukti ilgai.Aplinkos apsaugos audinio.

Tinkamo Dydžio - Puikus dydžio ir mesti jį į jūsų durų, veranda, virtuvė, vonios kambarys, skalbimo kambarys, prieangis, butas kilimas, bendrabučio kambaryje kilimas.

Klasikinis Dizainas - Klasikinio juodos ir baltos spalvos žymės kilimėlio, tiek klasika ir mados, ir moderni išvaizda kilimas yra puikus būdas pakelti jūsų vonios kambarys dekoro.Suteikite savo namų atsitiktinis elegancija reikia!

Komplektą Sudaro:

1 Gabalas Juodos ir Baltos spalvos Pledas Kilimas

Pastaba:

Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio,tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai