10vnt 70 Gimtadieniu Balionas Dekoro Rose Gold Konfeti Lateksiniai Balionai Skirti 70 Metų amžiaus, Šalies Švęsti Jubiliejų Prekes

10vnt 70 Gimtadieniu Balionas Dekoro Rose Gold Konfeti Lateksiniai Balionai Skirti 70 Metų amžiaus, Šalies Švęsti Jubiliejų Prekes

p109565

Nauja

Yra sandėlyje

€2.25 €1.42
Vnt.

Žymos: 70 gimtadienio, lempos apdaila rose, kolbų apdailos gimtadienio skristi, catsuit cosplay, mėlyna kolbų apdailos gimtadienis, apykaklės apdaila rose, kalėdų ballon arka, rožinė kalėdų balionas arka, r x, armijos bandana.

10vnt 70 Gimtadieniu Balionas Dekoro Rose Gold Konfeti Lateksiniai Balionai Skirti 70 Metų amžiaus, Šalies Švęsti Jubiliejų Prekių 63D

--Puiki Gimtadienio Apdaila, Linkiu Jums Turėti Nepamirštamų Gimtadienio Įspūdžių.

- Tai puiki gimtadienio pasirinkimas jūsų dukra, sūnus, mama, tėvas, vyras, žmona, draugas, partneris, šeimos nariai ar asmuo, dėl kurio jūsų mylimam žmogui.

Produkto: Gimtadienio dekoravimas balionais

Dydis: 12 cm

Medžiaga: Lateksas

Kiekis: 10 vnt/set

Proga: gimtadienio, jubiliejų, pobūvių, namų puošybai ir pan.

- Šiltas Patarimas: Gerbiamas pirkėjas, dėl apšvietimo efektas, monitoriaus šviesumą, rankinis matavimas ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi spalva ir dydis tarp foto ir tikrąjį daiktą.Nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite suprasti!Ačiū!

Balionai Pagaminti iš aukščiausios kokybės medžiagos, netoksiška ir saugi naudoti.lateksiniai balionai turi šiek tiek skonį, įdėti juos į tuščią vietą, o.

- Nepilkite per daug oro į balionus, 80%-90% yra pakankamai, ir prašome būti švelnus, kai jūs išpūsti juos.

- Į balionų, konfeti ateiti su konfeti viduje, Po pripūstos, prašome patrinti švelniai su kilimų, šilko, plaukų(geriausias būdas), ir apverti balionai.Statinis elektros krūvis yra geras draugas, kad padėtų jums padarė konfeti laikytis pusių baliono.

❤Ačiū mūsų produktų pasirinkimas ir palaikymas, linkiu jums laimingo gyvenimo, ačiū!❤

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai