F21 Pažangus Fitneso Sekimo Apyrankę GPS Aktyvumo Seklys IP68 Vandeniui Kraujo Spaudimas Juosta Miego Stebėti Išmaniųjų Laikrodžių Apyrankės

F21 Pažangus Fitneso Sekimo Apyrankę GPS Aktyvumo Seklys IP68 Vandeniui Kraujo Spaudimas Juosta Miego Stebėti Išmaniųjų Laikrodžių Apyrankės

p11505

Nauja

Yra sandėlyje

€27.74 €20.81
Vnt.

Žymos: grupė smart, bambuko plokštės rinkinys, tracker gps fitneso, gps fitness tracker metalo, apyrankė smart, f21, f21 bracelet intelligent, smart žiūrėti df27, smart žiūrėti lemfo f21, kviečiai.

Kulka taškų:

1. Didesnių IPS spalvotas ekranas ir Šiaurės 52832 lustas: Šio sveikatingumo apyrankė yra 1.14-colių IPS spalvotas ekranas, kuris suteikia puikų aukštos raiškos vaizdo kokybe ir itin jautrus touch " jutiklis.Built-in suderinamas Pažangiosios Šiaurės 52832 chip atnaujinta 2020 m., yra mažiausias energijos suvartojimas, didžiausią integracijos, užpildyti duomenų tikslumą ir ilgesnis baterijos veikimo laikas!

2. Visos dienos veiklos stebėjimo ir GPS ryšys: Automatiškai sekti savo suteiktais duomenimis, visą dieną, pvz., kalorijas, žingsnių, pėsčiomis, kad galėtų apskaičiuoti jūsų sudegintas kalorijas.Fitneso apyrankę, įsijungs "GPS naudotis" režime rodyti bėgimo trasos App.

3. Širdies ritmo monitorius ir automatinis miego stebėjimo: Nuolatinis, automatinis, riešo pagrindu širdies ritmo stebėjimo ir kraujo spaudimo matavimas nenurodant krūtinės diržas nepatogu.Ji gali padėti jums geriau suprasti savo sveikatos.Automatiškai kelio dienos miego metu, taip pat galite nustatyti tylaus aliarmo pažadinti jus su tyli vibracija.

4. Smart pranešimo priminimas ir IP68 vandeniui veiklos: sporto apyrankę vibruoja per didelio greičio "Bluetooth" ryšį priminti apie gaunamus pranešimus, pavyzdžiui, telefono skambučius, elektroninius laiškus, SMS žinučių ir socialinių TINKLŲ (Facebook, Twitter, Instagram, WhatsApp ir kt.).Tokiu būdu, jums nebus praleisti bet svarbi informacija.Taip pat galite atmesti skambutį tiesiai iš sporto apyrankę be pašalinti telefoną iš savo kišenės.Su IP68 vandeniui reitingų, jūs galite dėvėti ją į lietų, nusiplaukite rankas ar net plaukti.

5. Suderinamumas ir Garantijos: Atsisiųsti ir įdiegti nemokamą programėlę "H Grupės" nuskaitymo QR kodą arba ieškoti suderinamų Google Play "arba" Apple App Store.Suderinamas su " iOS 8.0 arba didesnis Android 4.4, arba didesnis.Visos funkcijos yra suderinamas su "Android" ir "iphone".

Pakavimo sąrašas

1*Smart apyrankė

1*Įkrovimo kabelis

1*Naudotojo vadovas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<