Vilips smart Žiūrėti IP68 Vandeniui Spalvotas Ekranas Širdies ritmo Smart Apyrankė Miego Stebėti Fitness Tracker Smart Vardinė Apyrankė

Vilips smart Žiūrėti IP68 Vandeniui Spalvotas Ekranas Širdies ritmo Smart Apyrankė Miego Stebėti Fitness Tracker Smart Vardinė Apyrankė

p68032

Nauja

Yra sandėlyje

€52.05 €26.03
Vnt.

Žymos: 4g smartwatch, gp žiūrėti, d20 smartwatch, vyrai smart žiūrėti, 4g android žiūrėti, 4g žiūrėti, vyras smart žiūrėti, 2 colių smartwatch, "android" 10 smartwatch, 4g smart žiūrėti.

modname=ckeditor

Vilips mart Žiūrėti IP68 Vandeniui Spalvotas Ekranas Širdies ritmo Smart Apyrankė Miego Stebėti Fitness Tracker Smart Vardinė Apyrankė

1. 1.3 colių HD IPS Spalvotas Ekranas.Laikas/kalorijų/širdies ritmo/žingsnis gali būti rodomi viename puslapyje, lengva skaityti.

2. Patogus Odinis dirželis ar mados plieno dirželis, lieti atveju.

3. "Bluetooth 4.0" (mažo energijos suvartojimo).Paramos IOS 8.0 versija aukščiau ir Android 4.4 aukščiau versija

4. Built-in 230mAh akumuliatorius, darbo laikas apie 3~7 dienas. (Tikrasis laikas priklauso nuo to, ar ekranas yra visada ir, kaip dažnai aptikimo funkcija yra naudojama).

5. Apmokėjimo Būdas: Magnetinio Pridedamas Krovimo (USB Sąsaja)

6. IP68 vandeniui ir dulkėms (jūs galite dėvėti ją, kai nusiplauti rankas, ar lietus, net maudytis.Bet netinka maudytis, karšto vandens ir druskų vandens yra draudžiami.)

7. PROGRAMĄ Remia Kalbų: anglų, prancūzų, vokiečių, italų, rusų, ispanų, korėjiečių, Japonų, portugalų.

8. APP (wearhealth) už tai žiūrėti yra patogi, suderinama su XIAOMI "HUAWEI" IPHONE " ir t.t.,labai lengva prijungti telefoną ir žiūrėti.Kai jis yra prijungtas per "bluetooth" su telefonu, laikas, data ekrane būtų sinchronizuojami.

Pagrindinė Funkcija:

1. Fitness Tracker: Širdies ritmo Monitoringo, Kraujo Spaudimo Stebėjimas ir Kraujo Deguonies Stebėsenos (tik informacija, o ne medicinos reikmėms), Miego Stebėjimo (Stebėti miego trukmė ir kokybė).Duomenys gali būti skaitoma APP.

2. Įrašo žingsnis, kalorijų sudegino, atstumą.Duomenys gali būti skaitoma APP.

3. Skambučių priminimas (Caller ID ekranų) /Informacija Priminimas ir Stumdosi (įskaitant SMS, Facebook, Twitter, Skype ir t.t.).Duomenys gali būti nustatytas PROGRAMOJE.

4. Tiesiog purtyti, kaip selfie: kai jūsų mobilusis telefonas yra pagal kameros funkcija, tiesiog purtyti apyrankė gali imtis foto kaip selfie.

5. Daugiau funkcijų, pavyzdžiui, signalizacijos priminimas, sėdimas priminimas, flip ekranas, rasti apyrankę.Duomenys gali būti nustatytas PROGRAMOJE.

Pakavimo Sąrašas:

1 x K6 Smart Žiūrėti

1 x Magnetinis Pridedamas Krovimo Laidas (USB sąsaja)

1 x Vartotojo Vadovas

1 x Retailed Dėžutę

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai