Pramonės Elektros dilimui Whetstone Pjovimo Šlifavimo Disko Drils Gręžimo Šlifuoklis Pasukimo Tiek Tinka Universalus Var A6S1

Pramonės Elektros dilimui Whetstone Pjovimo Šlifavimo Disko Drils Gręžimo Šlifuoklis Pasukimo Tiek Tinka Universalus Var A6S1

p109814

Nauja

Yra sandėlyje

€8.58 €5.23
Vnt.

Žymos: pjovimo traktorius, twist drill drožtukas, garso stovo, padengtas gręžimo drožtukas, plieno gręžimo drožtukas, malūnėlis mini, vejos pjovimo robotas, medienos grąžtų galandimo, grąžtų galandimo staklės, pjovimo žolė.

.produkto aprašymas { font-size: 16px; font-family: Comic Sans MS, Verdana, Gruzija; } .produkto aprašymas .vaizdai { text-align: center; } .produkto aprašymas img { max-width: 100%; width: 800px; aukštis: 800px; vertikalios-align: middle; }

Savybės

1. Vejapjovės peilis sharpsener tinka įvairių elektrinius gręžtuvus ir gręžtuvai.Jis yra patogus naudoti ir didelio efektyvumo.Maunama bet 1/4 "ir 3/8" gręžti.

2. Vejapjovės sharpseners funkcija puikus sukamasis balansas dizaino, kuri leidžia pjovimo briaunos greitai ir lengvai, ir sutaupyti laiko ir pastangų.Ji yra paprasta naudoti ir didelio efektyvumo.

3. Į sharpsener yra pagamintas iš aukštos kokybės šlifavimo akmuo, kuris yra tvirtas ir patvarus, todėl pažangiausius vejapjovės švarus ir su aštriais instrumentais.

4. Subalansuoti Savo Peiliukai, Kai Galandimo Sumažina Variklio ir Veleno Guolių Susidėvėjimą.

5. Veikia ant daugumos vejapjovės nenuimant peilis.

6. Gręžimo Montuojamiems Peilis Drožtukas Gabalai Teisingą Kampą.

7. Tai yra veiksminga priemonė, skirta sharpsening vejų peilis, gręžimo ašmenys, vejapjovė, pjautuvas juostos pjoviklis, roto kultivatorius, kultivatorius ir tt, kad kraštas taptų veiksmingesnės.

Specifikacija

Medžiaga: Korundas.

Spalva: pilka, juoda, žydra, oranžinė, raudona

Dydis: 50X55mm

Rankenos skersmuo 6.35 mm

Pakavimo Apima

2 *Aplikatoriai

sveiki, vaikinai, ačiū, kad lankotės mano parduotuvėje.jei norite pirkti daugiau, nei mes, sąraše, prašome susisiekti su mumis.būsime pasiruošę atsakyti jums artimiausiu metu.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai