Naujas 120 Šokių Kaktusas Žaislas Pliušiniai Žaislai Anime Dainavimo, Šokių, Šviesos Cute Lėlės Kartoti Ugdymo Vaikams, Žaislas, Dovana, Namų Biuro Decoratio

Naujas 120 Šokių Kaktusas Žaislas Pliušiniai Žaislai Anime Dainavimo, Šokių, Šviesos Cute Lėlės Kartoti Ugdymo Vaikams, Žaislas, Dovana, Namų Biuro Decoratio

p12074

Nauja

Yra sandėlyje

€12.61 €9.45
Vnt.

Žymos: Pliušas, minecraft žaislas, kawaii pliušas, kawaii, pokemon plushie, kaktusas pliušas, harajuku kawaii, tarp mūsų žaislas, j. lėlės, genshin poveikis.

Ypatybė:

1. Medžiaga - Pagamintas iš minkštos pliušinis audinys ir pripildyta aukštos kokybės PP medvilnės.Odos draugiškas, minkštas ir patvarus.

2. Instrukcija - Krovinio baterijų ir paspauskite mygtuką pliušinis bus linguoti ir dainuoti dainas!Nes lėlės yra elektroninių komponentų, tai rekomenduojama būti nuvalyti nuo dulkių su drėgnu skudurėliu.

3. Dizainas - Tai šokiai, lėlės yra gerai parengta.Ar kada nors pagalvojote, kad augalų lėlės būtų šokių juokingas būdas?Ką apie kai jie sėdi prie savo stalo?Tada imtis jį namo!Visi būtų visi patinka!

4. Pateikti Upgrated Versija: normali versija gali šokti, dainuoti (3songs).Į upgrate versija žaislas gali šokti, dainuoti (120 dainų), perkelti, pasukti, skleidžia šviesą, įrašas.Daugiau malonumo, atneša jums ir jūsų šeimai ir draugams dar daugiau džiaugsmo.

5. Puiki Dovana - Puikiai tinka siunčiant kas nors jums labai rūpi, kaip dovaną.Puikus aksesuaras prie Kalėdų ar atostogų dekoras; Puiki dovana ir Įdomus švietimo žaislas vaikams.

Specifikacija:

Dydis: 32CM

Medžiaga: Pliušas

Natūra: Nugara,Twist kūno

Atsargumo priemonės: negalima plauti

Baterijos modelis ir kiekis: 3 AA baterijos (be baterijos).

Paketą sudarė: 1* Šokių Lėlės

Pastaba:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

2. Paketas be baterijos.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai