Sodo Rūkymas Vedlys Didelis Liežuvis Figūrėlės Juokinga Neklaužada Gnome Statulos Lauko Kiemo Vejos Papuošalai Namų Skulptūrų Dekoracijos

Sodo Rūkymas Vedlys Didelis Liežuvis Figūrėlės Juokinga Neklaužada Gnome Statulos Lauko Kiemo Vejos Papuošalai Namų Skulptūrų Dekoracijos

p12112

Nauja

Yra sandėlyje

€8.97 €5.56
Vnt.

Žymos: alavo figūrėlės, unpainted dervos sodo nykštukai, sculptur, "pasidaryk pats" hoverboard, statula, skulptūra, vyrų angelo statula, sodo gnome, glamuras juokinga etsy, sidabro baltos spalvos perukas, status quo.

Aprašymas:

SAVYBĖS

AUKŠTOS KOKYBĖS: Išdykęs sodo nykštukas skulptūra ornamentas yra pagaminti iš premium klasės polyresin, geras izoliacines charakteristikas, drėgmei ir korozijai.

REALUS: Sodo gnome statula yra skirta dėvėti baltą skrybėlę, rūkymas cigarečių, ir stačias didžiuoju pirštu, tikroviškos formos ir baudos kūrinys, atneša išdykęs atmosferą, kad svečiai.

NAUDOJIMAS: didžiuoju pirštu gnome statula yra puikus medis, sodas, kiemas, tvenkinys, denio ir veją, taip pat gali būti, kaip sodas šalies prekių ar puiki gimtadienio/atostogų pristatyti jūsų draugai ir šeima.

** ŠIS STRAIPSNIS BUS JUMS PRISTATYTA PER 2 IKI 4 SAVAIČIŲ PAPRASTAI **

Techniniai duomenys:

SPECIFIKACIJOS

Medžiaga: Derva

Pakuotės Dydis: 15.5x6.5x9cm | 6x2.5x3.5in

PASTABA:

Ne mažmeninės pakuotės.

Prašome leisti, 0 - 1 cm klaida dėl rankinis matavimas.

Pakuotė:

1 x Rūkymas Nykštukų Skulptūros, Papuošalai

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai