Namų Dekoro Gamtos Rotango Žiedas Medinis ratas apvalus garliava "PASIDARYK pats" catcher Hoopas Gėlių vainikas vestuvių sodo vynmedžių sienos Kabo dekoro

Namų Dekoro Gamtos Rotango Žiedas Medinis ratas apvalus garliava "PASIDARYK pats" catcher Hoopas Gėlių vainikas vestuvių sodo vynmedžių sienos Kabo dekoro

p12725

Nauja

Yra sandėlyje

€1.30 €0.98
Vnt.

Žymos: durų vainikas, šventiniai vainikai, girliandomis, rotango vainikas, mediniai vainikas, dirbtinis garliava, Pavasario vainikas, rotango medžio dekoro, akvariumas narve, cukranendrių austiniai diržai, rotango krepšys.

Savybės:

❀Šis "PASIDARYK pats" rotango girliandą, kiekviena girlianda yra rankomis austi su tradiciniais gamtos plotai, tvirtos ir ilgaamžės, tvirtos, labai dekoratyvūs ir dekoratyvūs.

❀Šie natūralūs plotai gali gražiai papuošti šalies namus, naudojamas kaip durys, sienos, mantelpieces, Kalėdų eglutės, langai, vestuvėms, banketams ar namų dekoracijas.Jūs galite naudoti šią gamtos vainikas su bet PASIDARYK pats priedai, džiovintos gėlės, dirbtinės gėlės, nėriniais, kaspinais ar kiti papuošalai.

❀Mūsų girliandas ne tik Kalėdų, taip pat galite atlikti įvairius rankų darbo papuošalai pagal sezoną (Kalėdų, Velykų,Valentino Diena,Helovinas ir pan.).Naudoti savo vaizduotę, kad dauguma derinys.

❀Dydis: Mes pasirengę 3 rūšių vainikai: skersmuo 3.9 coliai/10cm, skersmuo 7.9 cm/20cm, skersmuo 11.8 cm/30 cm, jūs galite pasirinkti įvairių dydžių pagal atvejais jums reikia papuošti.

Medžiaga: Rotango

Plaukiojančios priemonės: rankų mezgimo/tapyba

Forma: apvalus

Kabo forma: kabo

Stilius: geras stilius, storas stilius

Išorinis skersmuo: 10/15/20/30

Storis: Prabangiau stiliaus (1.5/3/4cm), Stambesnės stiliaus (3/4/5cm)

Svoris: Plonas skyrių (20/70/142g), storas skyrių (40/90/210cm)

Tikslas: poilsio apdaila/aplinkos išdėstymas apdaila/vestuvių papuošimas/home shopping mall apdaila/fotografijos rekvizitai

Priminimas:

Kadangi tai yra natūralus vynuogių, prašome nedėkite labai drėgnoje aplinkoje ir saugo ją nuo gaisro.Siekiant gauti geresnės išvaizdos, mes sukūrėme rotango kaip balta.

Pakavimo sąrašas:

1Pcs* Rotango Vainikas

Pakavimo sąrašas:

1Pcs* Rotango Vainikas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai