Kalnų Dviratis Trikampis Dėklas Rėmo Balnelio Laikiklis, Maišelis Maišelis Vandeniui Trikampis Dviračiais, Dviračių Krepšiai, Priekiniai Vamzdžių Rėmo Krepšys

Kalnų Dviratis Trikampis Dėklas Rėmo Balnelio Laikiklis, Maišelis Maišelis Vandeniui Trikampis Dviračiais, Dviračių Krepšiai, Priekiniai Vamzdžių Rėmo Krepšys

p12876

Nauja

Yra sandėlyje

€5.57 €4.51
Vnt.

Žymos: maišo rėmo, dviračių krepšelio rankenos krepšys, atsparus vandeniui sėdynės krepšys dviratį, ciklo mobil krepšys, dviračio krepšys, elektros bycicle krepšys, dtrad balno krepšį, anglies dviračių galinis krepšys, krepšys bicycle nuo balnelio iškyšos krepšys, vyrai balno krepšį.

Savybės:

1. Greitas Montavimas: Šio dviračio rėmo krepšys funkcijos greitas montavimas ir šalinimo funkcijos kablio ir kilpos įrengimo ir krepšys yra puikus kalnų keliu, dviračius, dviračiai, vaikiški dviračiai ir kt.

2. Atsparus vandeniui & Ilgaamžiai-Šio dviračio rėmo krepšys yra pagamintas iš oro sąlygoms patvarus, atsparus vandeniui poliesterio medžiagos, todėl šis krepšys yra atsparus vandeniui ir drėgmei atsparus, išlaikyti vertybių sausas bet kuriuo metu.

3. Vietos Taupymas: Tinka rėmo savo dviratį, o taupyti erdvę.Lengva strap-on montavimas tinka balno rėmo savo dviratį, patogu ir praktiška, gražu ir erdvės taupymo.

4. Saugojimo Krepšys: Suteikia daug saugojimo vietos, tinka daugeliui poreikių, pavyzdžiui, raktų, piniginės, užkandžiai, baterijų, mažųjų dviračių siurbliai, kabelinė spynos, priežiūros priemonės, pakeisti vamzdžiai ir kt.Tinka stovyklavimui ir kelionės.

5. Kablio ir kilpos Tvirtinimo: pagalba 3 įmonės kablio ir kilpos dirželiai, šį maišelį galima tvirtai pritvirtinti prie viršutinio vamzdžio, ir jis yra universalus dauguma dviračiai.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Poliesteris

Dydis: apie 28*18*5cm/11.02*7.09*1.97 colių

Svoris: apie 153g

Pakavimo Sąrašas:

1*Dviračių Saugojimo Krepšys

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten gali būti kai kurių spalvų skirtumas, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai